Bedrogozták és kirabolták a Barátok Közt sztárjának nejét

2011. 04. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Valószínűleg élete legszörnyűbb időszakán és élményein megy keresztül Kenéz Marianna, a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Péter felesége. Nem elég, hogy házassága tönkrement, tisztázatlan körülmények között ki is rabolták.

A színésznőt egy kocsmában látták a tegnap délelőtt folyamán. A szemtanúk szerint nagyon szomorúnak tűnt. Egy kávét és egy italt kért, majd beszélgetésbe elegyedett egy másik vendéggel. Valószínűleg ez lett a veszte. Sörözgettek, a férfi meg is hívta néhány italra, a magánéleti válságot láthatóan nehezen viselő színésznő pedig szívesen vette a baráti közeledést. Elmondása szerint nagyon jól megértették egymást, mivel hasonló dolgokon mentek keresztül.

Marianna az egyik bulvárlapnak mesélt a történtekről. Rosszkor volt rossz helyen, mondja. Társaságra vágyott, ezért tért be a bárba, ahol megismerkedett ezzel a férfival, akivel beszélgetni kezdtek. Elmondása szerint nincs rutinja az ivásban, így gyorsan megártott neki az elfogyasztott alkohol, de emellett állítja, valamit tettek az italába, ugyanis semmire sem emlékszik abból, ami a bár elhagyása után történt. Állítólag megzsarolták és az ékszerei is eltűntek. Soha nem adná oda a gyűrűjét senkinek, az ujján pedig horzsolás nyomai vannak. Rablás és zsarolás vádjával feljelentést tett a rendőrségen.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top