Mit üzennek a csillagok 2011.04.18-tól?

2011. 04. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Happy end Vénusszal.

A Szaturnusz és a Mars szemben állnak egymással. Sok csillogó felületről lepattan a máz. Alaposan elrejtett gyenge pontok kerülnek napvilágra, és azt kívánják, hogy lényegi megoldásokat keressünk. Szerencsére a Merkúr és a Mars a szükséges eszközöket is felfedik a változtatásokhoz. Kárpótlásul a Vénusz pedig tavaszi érzéseket hoz. A viharos Kos jegyébe lép, ezután az Uránusszal találkozik, és közösen meggyújtják a szerelem csillagait.

Hétfő

Telihold lesz a Mérleg jegyében. A Hold 4 óra 45 perckor felveszi a telihold konstellációt. A Mars és a Szaturnusz szembenállásban lesznek. Az elvárások mérsékeltek, belső blokádokkal küszködünk, és nem merünk semmibe belevágni. A bosszúságokat benyeljük, vagy kiadjuk magunkból. Reggel ösztönösen megérezzük, hogy „hol van a kutya elásva”, este készek leszünk arra, hogy egy különös dolognak az alapjáig leássunk. Ne cövekeljünk le mereven egy problémánál, hanem nézzük az élet kellemes oldalát. Maradjunk tárgyilagosak, és építő jellegű kritikát gyakoroljunk.

Kedd

A Merkúr igazgatja a jó beszélgetéseket. A Merkúr és a Mars együtt sétálnak. Agyunk magas fordulatszámon pörög. Szívesen és sokat beszélünk és vitatkozunk, az emberek könnyen hoznak majd döntéseket. Ez gyors eredményekhez vezethet az üzleti és pénzügyi életben, a tárgyalások megfelelő mederben folynak. Ez egy jó nap fontos találkozókra és állásinterjúkhoz. Képviseljük saját érdekeinket, de ne legyünk kérlelhetetlenek. Hallgassuk meg, legyünk nyitottak mások szempontjaira is.

Szerda

A Nap 12 óra 17 perckor lép be a Bika jegyébe, a Neptunuszhoz jól kapcsolódik. A reggeli hangulatunk barátságos, de lassan jövünk lendületbe. Főként délelőtt leszünk hajlamosak az álmodozásra. Déltájban nyitottabbak leszünk a változásokra, egész nap erős az intuíciónk, érezzük a legfinomabb rezgéseket is. Adjuk át magunkat a harmónia és a szeretet iránti vágyunknak, másoknak tettel és tanáccsal is álljunk rendelkezésre.

Csütörtök

A Hold jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz, a Merkúrhoz, a Naphoz és a Jupiterhez. A Vénusz reggel már a Kos jegyében jár. Minden úgy sikerül, ahogyan szeretnénk, örömmel és tetterővel végezzük munkánkat, csak estefelé csökken energiaszintünk egy kissé. Az emberi kapcsolatok terén kevésbé leszünk félénkek, hogy új ismeretségeket kössünk. A szabadnapokra kovácsoljunk kirándulási terveket. Egy csésze kávé mellett tisztázzuk kollegáinkkal a a felmerülő kérdéseket, és próbáljuk megnyerni őket saját ötleteinknek.

Péntek

A Hold elgondolkodtat. A Hold a Neptunusszal és a Nappal kapcsolódik. A Merkúr és a Szaturnusz még szemben állnak egymással. Ünnepi nyugalom van, kissé nyomott hangulattal. Déltájban feléledünk, de hajlamosak leszünk arra, hogy túl sokat várjunk el embertársainktól. Délután elégedetlenebbekké válhatunk. Ne süllyedjünk el a melankóliában. Hagyjuk, hogy a szabad természet, vagy barátaink elvonjanak a ködös gondolatainktól.

Szombat

A Vénusz megdobogtatja a szívünket. A Merkúr újra előre indul. A Vénusz és az Uránusz együttállásban találkoznak. A Hold kellemetlenül kapcsolódik hozzájuk. A változatosság és szórakozás iránt érzett vágyunk szinte leküzdhetetlen. Ha nem sikerül minden azonnal, máris türelmetlenebbek leszünk. A szerelemben is izgalom és kaland után vágyunk, nyitottabbak leszünk a kísérletezésekre. Ne játsszunk a tűzzel! Hagyjuk a mindennapokat magunk mögött. Fontoljuk meg, hogyan tudjuk felfrissíteni a kapcsolatunkat anélkül, hogy túl sokat kívánnánk a partnerünktől.

Vasárnap

A Hold elrabolja az erőnket. A Hold és a Jupiter kellemetlenül kapcsolódnak. Estig ösztönző erő nélkül, és testileg sem leszünk toppon. Sokkal visszafogottabbak leszünk, mint kellene. Komolyabban vesszük a problémákat, mint amilyenek. Nehezebben fogunk tudni kikapcsolni, és szükségtelenül belekapaszkodunk valamibe. Ne gondoljunk sokat a munkánkra és a kötelességeinkre, élvezzük a húsvét ünnepét szeretteink körében, stressz és a tökéletesség iránti igény nélkül.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top