Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet csont nélküli karaj, 1 kg paradicsom, 1 kg paprika, 2 fej vöröshagyma, 1 kis üveges borsó, 1 kis üveges szeletelt gomba, l pohár tejföl, 20 dkg velő, ízlés szerint só, bors, piros paprika, fokhagyma.
A szeletelt húst kiklopfolom sóval, borssal és foghagymával ízesítem.
A mártás: paradicsomot, paprikát és a vöröshagymát összedarabolom és lecsó alapot készítek, majd a borsót és a gombát hozzáadom. Amikor megfőtt, összefogatom az előre megfőzött velőt és a tejfölt.
Köret: sült burgonya vagy rizs.
Jó étvágyat kívánok!
Köszönjük szépen Bajusz Lászlónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!