Amy Winehouse: ilyen volt 18 évesen – Videó!

2011. 07. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az utolsó információk szerint a 27 éves Amy szombaton délelőtt 10 órakor beszélt utoljára biztonsági csapatával. Délután 4 órakor találtak rá észak-londoni otthonában, Camdenben. Az orvosszakértő szerint ekkor már néhány órája is halott lehetett.

A rendőrségi nyilatkozatok szerint nem találtak drogokat otthonában, habár a világ gyakorlatilag biztosra veszi, hogy túladagolás végzett vele, mivel a pletykák szerint nem sokkal halála előtt rendelt magának egy nagyobb adag kábítószert. Extasy, heroin, kokain és crack is volt a "bevásárló listán".

Orvosával pénteken beszélt utoljára, annak állítása szerint ekkor még jó kondiban volt, 24 órára rá mégis holtan találták. A rendőrség most toxikológiai vizsgálatokat rendelt el, ám ezek eredményének nyilvánosságra kerülése még több hét is lehet. Addig marad a találgatás, hiszen újabb fiatal tehetséget vesztett el a világ, ami sokak számára érthetetlen és feldolgozhatatlan egyben. Háza környéke valóságos zarándokhellyé vált, rajongói virágokkal és mécsesekkel tisztelegnek előtte, sokan az aszfaltra írják szeretettel teli üzeneteiket és akadnak olyanok is, akik üres alkoholos üvegekkel fejezik ki részvétüket.

Amy Winehouse tragikus halála mindenkit megrázott, aki valaha hallotta énekelni. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyi joga van a néhai énekesnőnek ahhoz, hogy nevét olyan nagyságok mellett emlegessük, mint Jimmy Hendrix vagy Kurt Cobain, de teljesen felesleges. Elment és nemsokára már csak az eddig megjelent lemezei fognak emlékeztetni tagadhatatlan tehetségére.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top