Boldog Születésnapot Kívánunk Kos jegyében született olvasóinknak!

2009. 03. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2009. Március 20-án 12 óra 30 perckor lépett a Nap a Kos jegyébe! Boldog születésnapot kedves Kosok!



Individualista vagy először, utoljára és mindig, hiszel önmagadban és a saját képességedben, hogy le tudd győzni az ég és föld erőit, hogy személyes ambícióidban célhoz érj, melyek az elmédben már olyan határozottan körvonalazottak, mintha már valóságos tények lennének. Valószínűleg türelmetlenséget érzel mások ellenkező véleményével szemben. Nemcsak türelmetlen vagy, hanem abszolút képtelen arra, hogy megértsd őket, mert a megértés nem erős oldalad. Más emberek baja nem különösen érdekel, habár paradoxonként gyakran elvárod, hogy más emberek hallgassák meg a panaszaidat, melyet néha hosszú lére eresztve mondasz el.



Sohasem nézel hátra, csak előre. Csak a célt látod, más nem igazán érdekel. Nem mindig törődsz azzal, hogy mi lesz cselekedeted következménye. Az átlagos ember először alaposan megfontolja, mit és miként tegyen, előre felkészül a lehető akadályok leküzdésére, az esetleg felmerülő nehézségek elsimítására. Te ezzel nem igazán törődsz. Ha valamibe belekezdesz, futsz előre, még akkor is, ha esetleg csakugyan a falnak mégy.

 

A múlt a legritkább esetben érdekel, inkább a jövő, a jelen is csak egy eszköz a jövőre nézve. Ha elérted a célodat, akkor sem leszel képes megállni. Ha közben akadályba ütközöl, azt is darabokra töröd.

Rendkívül fejlett az önállóság érzeted. Fellépésed imponáló, határozott vagy, de   valami hirtelen, valami viharos mindig van benned. A lehetetlen szót nem igazán találjuk meg a szótáradban. Néha sajnos olyan dolgokba is beleavatkozol, amibe nem kellene. Néha ítélkezel olyan dolgok felett, amihez esetleg nem értesz annyira, mint mások. 



Nagyon jól ki tudod használni, az adott helyzeteket. Könnyen változtatod a hangulatodat, könnyen és gyorsan fellobbansz, de azután gyorsan elfelejted haragodnak okát. Törekszel az első helyen lenni. Értelmed brillírozó, gyors felfogású. Hajlamos vagy a mérgedet kiönteni, hajlamos vagy az idegeskedésre, és a fejfájásra is.



Bizonyos érzelmi távolságot tartasz az emberekkel, akik körülvesznek. Kifinomult érzéseidet sokszor tudatosan használod. Ha érdekeid úgy kívánják, tudsz nagyon kedves lenni, kivéve, ha nem személyes kérdésekről van szó. A dolgokat saját értékrendeddel méred.



Szellemileg nagyon gyorsan befogadod a dolgokat, és nagyon gyorsan reagálsz. Miután nagyon jó a felfogóképessége, hajlamos vagy arra, hogy gondolkodás nélkül mindent azonnal lereagálj.  Pillanatnyi érzelmi állapotod alapján döntesz, sokszor meggondolatlanul. Nem a kenyered a módszeresség, nem szereted a tekintélyeket, és nem szívesen fogadod a tanácsokat.



Minden helyzetben képes vagy gyorsan dönteni, gyorsan határozod el magadat. Lelkesedésed változó. Kivételes eredetiséged, leleményességed nyugtalanná tesz, és nem mindig vagy kitartó.

Igyekszel érzelmileg uralkodni másokon, és így tekintélyedet növeled, mert sokkal jobb vezető vagy, mint beosztott, törekvő és úttörő szellem, kampányszerűen élsz, és ugyanilyen kampány módra szerzed anyagi javaidat is.



Nem szereted a részleteket. Nem szereted meghallgatni a tanácsokat és utálod a fegyelmezést.

Érzékszerveid jól fejlettek, főleg a látásod. Hatással vagy más emberekre főleg dinamikusságoddal és önbizalmaddal.



Női horoszkópban a Kos jegyében álló Nap rámutathat a féltékenységre, és szükséged van arra, hogy legalább látszólag te hordd otthon azt a bizonyos nadrágot. Férfi horoszkópjában a Kos jegyében álló Nap sokszor vonzza az uralkodó természetű hölgyeket.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top