Boleró szelet

2009. 01. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók a tésztához: 20 dkg porcukor, 20 dkg liszt, 4 db tojás, 1 dl tej, 1 dl olaj, 1/2 sütőpor.

A porcukrot és a tojást habosra kavarjuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Megsütjük.

A krémhez: 1 pohár /450gr/ tejföl, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag főzés nélküli vanília puding. Ezeket kikeverjük.

Végül: 7 dl vízben felfőzünk 2 csomag vanília pudingot 20 dkg porcukorral. Ha megfőtt a tűzről levéve langyosra hűtjük majd hozzáadjuk az 1 csomag boleró italport. Ezt a tejfölös tészta tetejére öntjük. 1 óra múlva szeletelhető.

A gyerekeim imádják... és a 16 éves fiam már önállóan is elkészíti. Remélem sokan kipróbáljátok! Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Bereczki Andreának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top