Bréking! Majka nője babát vár?!

2011. 04. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez a hét is jól indul: alig ocsúdtunk fel a szombat esti "tehetségdömpingből", a vasárnapi párbajról már nem is beszélve, és akkor szembejön egy ilyen hír. Dundika, Majka barátnője állítólag gyermeket vár a rapper-műsorvezetőtől.

„Gyermeket várok, de ez egyelőre titok, mivel még nem járok a harmadik hónapban. Nagyon boldogok vagyunk!” Állítólag ez volt az az ominózus mondat, ami nyilvános helyen, félhangosan hagyta el a playmate Dundika száját. A közelben ülők meghallották, és máris hír lett belőle. A bulvárlapok szerkesztői nem alszanak.

Az Új Ász állítja, igaz lehet a hír, hiszen egyenesen Dundika szájából hangzott el, bár azt nem tudni, ki hallotta és adta tovább a bulvárlapnak. Esetleg egy újságírójuk épp a helyszínen tartózkodott és így került napvilágra a dolog. Mindenesetre a lap Majkát is megkereste, aki nem is érti, mi ez az egész. „Gratulálni? Mihez? Terhes? Itt ül Dundika velem szemben és kérdőn néz. Terhes vagy, azt mondják, és nyilvános helyen elmondtad.” – reagált telefonba és barátnőjének egyszerre a TV2 sztárja. Végül komolyra fordította a szót és közölte, nem várnak gyereket, de ha úgy is lenne, reméli, egészséges kis porontyuk születne.

A fiatalok október óta vannak együtt. Az elején még igyekeztek kapcsolatukat titkolni, nem sok sikerrel, mostanra már bevallottan együtt élnek, bár nem verik nagy dobra magánéletük. Sokáig Dundika előző házassága is útjukban állt, ám azóta kiderült, a Mauritiuson kötött frigy itthon nem érvényes, így magyar törvények szerint soha nem is voltak házasok férjével, nem kell a playmate-nek elválnia.

 Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top