Gigi maradt kint, jöhet a magyarázkodás

2011. 04. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Őszinteség az álszentség ellen. A rendhagyó módon vasárnap este megrendezett maratoni párbajból Éva került ki nyertesen, bár igen kis különbséggel. Ez azonban nem változtat a helyzeten: a törtető lány jó taktikát választott, őszinte volt.

Sok mindent lehet mondani Évára, de egy biztos, minden hibája ellenére szerethető karakter. Együtt élni vele bizonyára nem könnyű: dühkitörései, hisztijei, önzősége, öntörvényűsége hosszú távon még a képernyőn keresztül is gyakran elviselhetetlen, azt azonban senki nem veheti el tőle, hogy személyisége sokszínűségével, állandó pörgésével és meggondolatlan, cenzúrázatlan őszinteségével hihető és hiteles. Ez pedig a legjobb taktika, ami létezik.

Ráadásul az sem elhanyagolható tény, hogy lakótársai rendszerint rosszul mérik fel erejét, mindenáron megpróbálják kirakni a villából, ám a szervezett mindenki egy ellen harc a nézőkben gyakran épp az ellenkezőjét váltja ki, mint a remélt eredmény. Évának teljesen igaza van: ha erős emberek csordában támadnak a gyengébb ellen, az senkinek sem szimpatikus. Arról már nem is beszélve, hogy teljesen mindegy, a lakók odabent mit szerveznek, a játékot nem ők irányítják. A néző dönt, neki pedig nem elég, ha valaki szimpatikus és kedves, kell a szórakozás, ami egy reality esetében a botrányban, és tetszik vagy sem, a gyakran túljátszott, eldramatizált érzelmekben merül ki. Éva pedig ebben profi, efelől semmi kétség.

Mindezek ellenére Gigi és Éva párbajának kimenetele cseppet sem volt biztos. Mivel Gigi nem párbajozott még, senki sem tudhatta, mekkora tábor áll mögötte. Mint az a nagyon szoros eredményekből ki is derült, nyilván elég nagy. Ám a 21 éves lány semmit sem tudott arról, mi történt idekint, míg ő a Kulipintyóban takarítással múlatta napjait. A nyilvánosságra került fétispornó és a fiatalkorú szexmunkák egy olyan Gigit ismertettek meg velünk, akinek semmi köze ahhoz, akit a képernyőn nap mint nap láttunk. Míg a hugica bent szemérmes és erkölcsös, addig kint két kanállal habzsolta az életet. Már tudjuk, mit jelent, amikor azt mondja, ő valójában nem ilyen. Naná! A nézők is jobban szerették volna, ha az igazi Gigit látják, de a kieséstől még az utóbbi időkben produkált szexjelenetek sem tudták megmenteni. Most pedig jöhet a magyarázkodás…

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top