Mit üzennek a csillagok 2011.04.04.-től

2011. 04. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Újra reménykedhetünk! A világosság és a sötétség közel vannak ezen a héten egymáshoz. A Nap és a Szaturnusz szemben fognak állni egymással, ez vitákra adhat okot. A Nap együtt fog állni a Merkúrral, ez fékező hatást gyakorol. Itt van azonban még a Neptunusz is, a „világmegváltó”, aki hosszú évtizedek után ismét hazatér, belép a Halak jegyébe, és ezáltal a reménység jelét adja. A reménységét, egy kicsit több békére és egy új spirituális öntudatra.

Hétfő

 

A Szaturnusz feszültségeket teremt. A Nap és a Szaturnusz szemben állnak egymással, a Neptunusz belép a Halak jegyébe. Öntudatunk kemény próba előtt áll. Kicsit lassul a fejlődés. Nem takarékoskodunk majd a kritikákkal, ezért többször véleménykülönbségekre kerül sor. Sem testileg, sem szellemileg nem leszünk elég fittek. Ne legyünk pesszimisták, maradjunk barátságosak és tárgyilagosak, akkor is, ha az a véleményünk, hogy feltétlenül igazunk van. Kitartással és ésszel vegyük az akadályokat.

Kedd

A Hold hoz egy kis nyugalmat.

A Hold pozitívan kapcsolódik a Neptunuszhoz és a Plútóhoz. Az érzelmek lassan megnyugszanak, és visszatérhetünk a normális kerékvágásba. Többen fogunk a „földön járni”, viszont hajlamosabbak leszünk a makacsságra. Délután képesek leszünk ésszerű ítéleteket hozni, és bátran kiállhatunk a meggyőződésünkért. Lássuk a dolgokat és az embereket olyannak, amilyenek. Élvezzük az életet. Hívjunk vendégeket, menjünk elegáns étterembe. Mutassuk meg, hogy van humorérzékünk is.

Szerda

A Jupiter gondoskodik a bizakodásról.

A Nap és a Jupiter együtt fognak állni. Optimisták leszünk és nagyvonalúak. Remekül kijövünk másokkal. Ebből a légkörből sajátos eufória keletkezik, úgy érezzük, mindent meg tudunk tenni. Vigyázzunk arra, nehogy túlterheljük magunkat, mert erőnléti szempontból inkább az átlag alatt vagyunk. Tervezzünk be az időnkbe egy kis rátartást, maradjunk realisták, inkább mondjunk nemet, mielőtt bosszúságot okozunk magunknak, ne állítsunk túl magas mércét.

Csütörtök

A Hold nagyon gyenge lesz. A Hold kellemetlenül kapcsolódik a Neptunuszhoz, viszont jó hatással van az Uránuszra és a Marsra. Délelőtt nem tudunk majd előbbre lépni, inkább beszélünk, mint cselekszünk. Ebéd körül szeretünk majd másokra hagyatkozni. Délután és este gyorsan emelkedik az energiaszintünk, és tele leszünk különböző ötletekkel. Osszuk be jól a munkánkat, a feladatainkat intézzük lelkiismeretesen. Este menjünk szórakozni, töltsük az időt kellemes társaságban.

Péntek

A Hold és a Vénusz stresszben vannak.

 

A Hold pozitívan kapcsolódik a Szaturnuszhoz és a Jupiterhez, és haragszik a Vénuszra. Szóban vagy írásban a kommunikáció tölti ki a mai napot. Délután kiegyenlített és ésszerű légkör uralkodik, jól érezzük magunkat, de nem leszünk túlságosan feldobottak. Kora este kényeztessük a hozzánk legközelebb állókat. Jó napnak ígérkezik ahhoz, hogy az interneten szörföljünk. Ne felejtsük el, hogy a kedvesünknek is jár annyi, mint nekünk, adjunk neki szabad teret.

Szombat

A Plútó hátrafelé indul.

A Nap és a Merkúr együtt fognak állni. Félreértésekre kerülhet sor, az emberek elbeszélnek egymás mellett. Rossz következtetésekre juthatunk, megelégszünk majd olyan megoldásokkal is, aminek nem sok tartalma van. A fizikai tevékenységek nehezünkre fognak esni. A nagy beszerzéseket halasszuk el. Az üzleti életben a tisztázatlan kérdéseket beszéljük meg, olvassuk el az apróbetűs részeket is. Este már ne vállalkozzunk túl sokra, hanem lazítsunk otthon, kellemes környezetben.

Vasárnap

Egy emocionális nap lesz. A Hold feszültségben gazdag kapcsolatokat vesz fel a Marssal, a Plútóval és a Szaturnusszal. Ez a kisebb-nagyobb drámák napja lesz. Az emberek nagyon érzékenyek lesznek. Különösen ebédidő körül lesz az érzékenység a legmagasabb fokán és a tűrőképesség a legalacsonyabban. Az apróságok miatt ne kezdjünk alapvető vitákba. Ne engedjük, hogy a családi feszültségek kihozzanak a sodrunkból. Közeledjünk a hozzánk tartozókhoz megértéssel és melegszívűen. Ha túlterheltnek érezzük magunkat, tartsunk inkább pihenőt.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!    Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top