40 dkg étcsoki (főzős) 30 dkg cukor 25 dkg vaj 6 db tojás 10 dkg liszt 1 marék mogyoró, vagy dió.
A vajat habosra keverjük a cukorral,hozzákeverjük a tojássárgákat, a lisztet és a habbá vert fehérjét. A csokit felolvasztjuk, és ezt is belekeverjük. A végén lazán beledolgozzuk az apróra vágott diót vagy mogyorót. Kivajazott, lisztezett tepsiben, 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.
Nem baj, ha a közepe kicsit krémes marad. Vanília fagyit kínálhatunk hozzá.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Tajti Áginak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.