Káposzta fasírt

2009. 07. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 50 dkg reszelt káposzta, 1 tojás, 10 dkg párizsi, 10 dkg Karaván sajt, 10 dkg sárgaborsó liszt (vagy csicseriborsó liszt), 5 dkg zsemlemorzsa, bors, só, olaj a sütéshez.

A káposztához hozzáreszeltem a párizsit meg a sajtot, majd ráütöm egy egész tojást. A zsemlemorzsát, a lisztet meg a fűszereket összekevertem, és fokozatosan a káposztához szórtam. Miután ezt a masszát összegyúrtam, kis pogácsákat gyúrtam belőlük, és forró olajban kisütöttem őket.

Jó étvágyat hozzá !

Köszönjük szépen Somogyi Kingának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top