Céline Dion újra előlép

2008. 11. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az egy lemezes "My Love…Essential Collection" albumon 18 dal szerepel, mely Céline Dion legnagyobb slágereit tartalmazza az elmúlt 18 évből, köztük olyan nemzetközi sikerdalokat, mint a mindenki által ismert Titanic filmbetétdal, a “My Heart Will Go On”, a felejthetetlen "All By Myself", a Roy Orbison klasszikus “I Drove All Night” feldolgozása, a ma is sokszor játszott “A New Day Has Come”, a Barbra Streisanddal közösen énekelt “Tell Him”, vagy a legutóbbi sláger, a “Taking Chances”. A lemezen szerepel egy soha ki nem adott felvétel is (“There Comes A Time”), valamint a kislemezként is megjelenő, “My Love” című érzelmes, önéletrajzi ihletésű, Linda Perry (Christina Aguilera, Gwen Stefani) által írt ballada vadonatúj változata, mely minden alkalommal lenyűgözi a közönséget Céline Dion jelenleg is futó világkörüli turnéján, s melyet néhány szerencsés magyar rajongó a júliusi bécsi koncert alkalmával élőben is megcsodálhatott.

A másik ‒ két lemezes, exkluzív ‒ “My Love…Ultimate Essential Collection” ennél is több slágert vonultat fel, összesen 36 dallal, és olyan ritkaságok is megtalálhatóak rajta, mint Luther Vandross és a saját édesapja emlékére rögzített “Dance With My Father”, vagy a MAHASZ Rádiós Top40 listán is 2. pozíciót elért, tempós “You And I”, de ezen a verzión kapott helyet az Andrea Bocellivel énekelt karácsonyi duett, a “The Prayer” és az R. Kellyvel felvett sláger, az “I’m Your Angel” is.

A “My Love…” antológia szinte minden aspektusát bemutatja Céline Dion elképesztő karrierjének, hiszen hallhatóak rajta vadonatúj felvétlek, a rajongók kedvencei és a megkerülhetetlen, slágerlistákat ostromló nemzetközi sikerek is, melyek külön-külön, egyesével is lenyűgöző élményt nyújtottak az elmúlt évek során, de most mindet egyszerre, egy albumon hallhatjuk újra, ha hazavisszük ezt a fantasztikus CD-t.

Céline Dion minden idők legsikeresebb énekesnője, több mint 200 millió eladott albummal a háta mögött. Az Amerikában gyémánt lemez fokozatot elért “Falling Into You” és “Let’t Talk About Love” című albumai egyenként több mint 30 millió példányban keltek el világszerte.

Magyarországon már 6 albuma lett aranylemez. Öt Grammy-díjjal büszkélkedhet (Legjobb Pop Dal - "Beauty and the Beast”, Az Év Albuma és A Legjobb Pop Album – “Falling Into You”, Az Év Felvétele és A Legjobb Női Pop Dal – “My Heart Will Go On”), és két Oscar-díjat is átvehetett (“Beauty And The Best” és “My Heart Will Go On”). 5 éven át futó bámulatos Las Vegas-i showműsorát 717 teltházas előadás alkalmával több mint 3 millió néző látta, majd újabb 3 millió rajongót kápráztatott el az idén februárban útjára indított világkörüli Taking Chances turnén, mely során 5 kontinens 24 országában és 95 városában lépett fel teltház előtt, s mely jövő februárban ér véget szülőhazájában, Québecben.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top