Csillagok 30 előtt - kés alatt

2010. 11. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Íme néhány fiatal sztár, aki úgy érezte, még a lélektani határ, a 30. életévük előtt kés alá kell feküdnie. A legproblémásabb testrész mindenkinél a melle és/vagy az orra. Szinte nincs olyan színésznő, énekesnő, modell, akinek ne az lett volna az első dolga, mikor híres lett, hogy megszabaduljon a krumpliorrtól, vagy hogy nagy és kerek melleket varázsoljon egyik napról a másikra.

Habár a divatvilág másról sem beszél, csak a természetes szépség csodájáról, mely sokak nagy örömére ismét reneszánszát éli, mindez hiába. A celebek nem törődve ezzel kihasználják, hogy ma már szinte minden sarkon van egy magánklinika, ahol szíves-örömest alakítják át őket kedvük szerint.

Dr. Richard Fleming, Hollywood egyik legfelkapottabb plasztikai sebésze szerint ebben nemcsak a hiúság, de a producerek, rendezők, divattervezők, castingoltatók is legalább ennyire hibásak. Gyakran a sikerért bármire képes páciensek éppen azért operáltatják át magukat, hogy nagyobb esélyük legyen egy-egy munka megszerzésére. A műtét akár a karrierjük fellendítésében is segíthet.

Az orvos azt is elmondta, habár a komplikációk kockázata egyre kisebb, ám a pszichológiai következményekkel is számolni kell. Sokszor előfordul, hogy a páciens képtelen megállni, hiszen könnyebb befeküdni a kés alá és másra bízni az átalakításokat, mint hónapokig dolgozni érte, hogy feszesebb legyen a popsink, vagy életmódot váltani, hogy ne öregedjen olyan gyorsan a bőrünk.

Taylor Momsen

Mindenki emlékszik még a fiatal Britney körüli botrányra? 17 évesen bejelentette, hogy megnagyobbíttatja a mellét, mire szülők ezrei háborodtak fel Amerika-szerte azt hangoztatva, hogy felelőtlenség ilyesmit megengedni a nagykorúságtól még igen távol álló lánynak. Nos, hasonló a helyzet a Momsen-lánnyal kapcsolatban is, akit a Gossip girl egyik szereplőjeként ismerhetett meg a világ, majd énekesi karrierbe fogott. Felháborodás most is volt, mikor az énekesnő melle egyetlen éjszaka alatt két méretet nőtt, de a híreket senki sem erősítette meg, Taylor pedig leszögezte: sosem volt normális tinédzser, ezután sem szándékozik az lenni.

Heidi Montag

Bár a hölgy karrierje valóságshow-hősként indult, mostanra erre már senki sem emlékszik, ugyanis a 24 éves lány mára odáig jutott, hogy az értelmező szótárban a plasztika címszó alatt egész biztosan az ő nevét találjuk. Hírnevét annak köszönheti, hogy egy alkalommal egyszerre tíz műtétet végeztek el rajta egyetlen nap alatt, amit a sajtó előtt sem tartott titokban. A bejelentés nem is maradt hatástalan, mindenki kíváncsi lett az új Heidire. Egy darabig el is éldegélt ebből, ám a napokban felröppent a hír, hogy egész családja éhezik, anyja felszolgálóként dolgozik, testvére pedig ingyen kosztra szorul az iskolában, mivel Heidi minden pénzt, ami a médiaszerepléseiből befolyt (és még többet is) elvert egy év alatt.

Megan Fox

A szintén 24 éves modell-színésznő plasztikai műtéteiről nem sokat tudunk, ő ugyanis azok közé tartozik, akik a végsőkig tagadnak. A fotók tanúsága szerint azonban egy kis botox és orrplasztika is van a listáján.

Mary-Kate és Ashley Olsen

Ki ne emlékezne a két cserfes kislányra? Sikerük kétségtelenül egyedülállóságuknak volt köszönhető, bármilyen paradoxul hangzik is ez, mostanra azonban eltűntek a filmvászonról. Helyette a divatvilágot igyekeznek bevenni, ruhákat terveznek, bemutatókat tartanak. Bár az arcuk megváltozott, de állításuk szerint ez annak tudható be, hogy egyszer mindenki felnő. Drasztikus változtatásokat egyelőre ők sem eszközöltek, mivel úgy érzik, hiteltelenné válnának, ha egyszer csak nagy mellekkel látná őket újra közönségük, ám az orrukat ők is megcsináltatták. Az ő helyzetük azért is érdekes, mert felmerül a kérdés: vajon ha az egyikük elégedetlen a testével, akkor a másik is vállalja a sebészkést, csak hogy egyformák maradjanak? Mi a véleményetek?

Forrás: Popcorn



Szerző

donna.hu



Scroll to Top