A Hold szünetel

2010. 11. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akit érdekel az asztrológia, gyakran hallja a napi elemzésekben, hogy "szünetel a Hold". ...de mit is jelent ez? Amikor a Hold szünetel, akkor éppen jegyet vált. Vagyis az egyik jegy utolsó fokáról lép a másik jegy első fokára. Ilyenkor mi, asztrológusok azt mondjuk, szünetet tart a Hold, mert ahonnan átlép, oda már nem hat, ahova átlép, oda még nem hat.

A Holdszünet olyan időszak, amikor a Holdnak kevés ereje van, és ezáltal nem tud elég energiát adni nekünk. A Holdszünet tehát akkor kezdődik, amikor a Hold jegyet vált.

A Hold szünetének tartama eltarthat pár percig, de van, amikor akár egy napig is. A nap bármelyik időszakában felléphet a Holdszünet, akár nappal, akár éjszaka. Ilyenkor a következők történhetnek: egy megbeszélt találkozó nem jön létre vagy nem úgy sikerül egy megbeszélésünk, mint ahogyan vártuk volna tőle. Ha tehetjük, akkor Holdszünet alatt inkább csak a rutinfeladatokat végezzük el. Ha tehetjük, és a Holdszünet éppen olyan időpontra esik, akkor nagyon alkalmas welnessre vagy relaxációra. Ha éppen Holdszünet van, akkor tartózkodjunk az új és nagy munkaprojektektől.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.    



Szerző

donna.hu



Scroll to Top