Csinálj gyereket iPhone-nal!

2010. 07. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A világon egyedülálló szolgáltatás indult útjára a briteknél: családalapítás iPhone-nal.

Mi??? Káprázik a szemem? – Nem, csak nem a klasszikus értelemben kell elképzelni a családalapítást.

Az iTuneson keresztül elérhető, LifeForce névre keresztelt alkalmazás a technikai kivitelezést továbbra is ránk hagyja. Viszont a felhasználó az iPhone-jára a legfrissebb információkat kérheti le a legjobb termékenység növelő eljárásokról, hol juthat hozzá az azok alatt alkalmazott gyógyszerekhez a legolcsóbban stb.

Sőt, a szolgáltatás igénybevevőinek arra is lehetőségük nyílik, hogy lerövidítsék (és egyben olcsóbbá tegyék) az elmaradó gyermekáldás okának felderítését és a legoptimálisabb megoldás megtalálását.

Tehetik mindezt csupán az iPhone billentyűit nyomkodva, a meddőség és annak kezelése területén közel 30 éves tapasztalatokkal rendelkező Dr. Laurence Shaw videókalauzolásával.

Dr. Shaw azonban csak a szervi problémákkal küzdőknek tud segíteni. A meddőség hátterében viszont gyakran pszichés okok állnak. Így a mindössze £3,99-ba kerülő alkalmazás felhasználói pszichológiai útmutatót is kapnak. Szintén videón, szintén szakembertől, Julies Williamstől.

Az alkalmazás „szülőanyja”, Rosemary Reed maga is többször végigjárta a mesterséges megtermékenyítéssel járó kálváriát. Elmondása szerint a LifeForce-szal az a célja, hogy a gyermekről álmodó párok a lehető legkevesebb konzultációval és költséggel válhassanak boldog szülőkké. Te kipróbálnád, ha Magyarországon is elérhető lenne a szolgáltatás?

Forrás: www.anyuci.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top