Csirkehús-tál

2009. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ezúttal egy roppant könnyű, ám annál finomabb egytálétel receptjét szeretném megosztani veletek.

Hozzávalók: zöldborsó, zöldbab (mirelit vagy konzerv is jó) ,5-6 db csirke felső comb vagy szárny vagy aprólék, ki, hogy szereti, 1 hagyma, 1 paprika, 2-3 paradicsom, de néhány kanál natúr lecsó is megteszi, egy répa, petrezselyemzöld.

 

Tűzálló tálat kicsit megolajozom, beleszórom a fele borsót, babot, a fele kockára vágott répát, ráhelyezem a húsokat, fűszerezem, só, bors, egy kis Piros Magyaros Ízvarázst is szoktam tenni rá, a karikázott hagymát, paprikát, paradicsomot is rárakom, befedem a maradék zöldségekkel. Fedő alatt összefőzöm. Aki szereti egy doboz gombát is rakhat bele.

Gyorsan elkészül, jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Csato Annának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top