A csirkemellet nem túl vastag szeletekre szétvágom, és picit besózom. A lisztbe egy csipet sót, kis majorannát, apróra vágott fokhagymát teszek, majd annyi paprikát szórok bele, hogy halványrózsaszín legyen. Ízlés szerint tehettek bele borsot vagy más fűszert is.
Ebben a fűszeres fokhagymás lisztbe beleforgatom a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe helyezem őket, s a maradék lisztet igazságosan elosztom rajuk. A vöröshagymát felkarikázom és a húsra teszem, majd a reszelt füstölt sajtot rászórom. Végezetül a tejfölt kis olajjal összekeverem és beborítom a csirkemelleket.
Előmelegített sütőbe teszem, alufóliával letakarom, és 30-35 percig sütöm.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Berecz Nikolettnek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!