Hozzávalók: 15 dkg étcsokoládé, 15 dkg puha vaj, 10 dkg cukor, 2 tojás, 25 dkg darált dió - de lehet mogyoró, mandula is, 5 dkg liszt, 1 ek kakaópor.
A csokit vizgőz felett felolvasztjuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot és krémes masszává kavarjuk. Hűtőben legalább egy órát állni hagyjuk a tésztát. A masszából kis cipókat formázunk, kicsit meglapígatjuk őket, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Előmelegitett sütőben 10 -15 perc alatt megsütjük. Díszíthetjük közepébe szúrt dióval, aszalt gyümölccsel, de a kisült, kihűlt puszik egyik felét csokimázba is márthatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Köszönjük szépen Boda Adriennek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!