Hozzávalók:
A piskótatekercshez:
7 tojás, 7 kanál liszt, 7 kanál cukor
A krémhez, a tekercsbe: 1 csokoládés pudingpor(főzős), 4 dl tej, 3 ek cukor, 5 dkg csokoládé
A belső rész töltelékéhez: 1 cs. hidegen készíthető csokipuding, 3 dl tej, 2 lap zselatin 3 dl tejszín, 2 cs. vaníliás cukor 2 lap zselatin
Elkészítés:
Egy félkör alakú tálat kibélelünk folpackkal, erre tesszük a már kész, vékony szeletekre vágott piskóta tekercseket.
A csokipudingot felverjük a hideg tejjel, hozzáadjuk az elkészített zselatint, és beleöntjük a kibélelt tálba. Utána felverjük a tejszínt, szintén belekverjük a már elkészített zselatint és ráöntjük a csokis krémre. Befedjük a maradék piskótatekerccsel, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ha már kellően lehűlt, borítsuk ki egy tortatálcára, és ízlés szerint díszítsük ki, tejszínhabbal, és csokival.
Köszönjük szépen Csepregi Zsuzsának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.