Az Év Gasztronómusa
Zila László pedig egyike azoknak, akik valóban elmondhatják magukról, hogy mesterei az édes életnek: süteményei, rétesei, desszertjei, tortái látvány- és ízvilágukkal egyaránt rabul ejtenek. Évtizedek óta fáradhatatlanul csiszolja tudását, kísérletezik újabb és újabb cukrászati technikákkal, hogy még ízletesebb, még gusztusosabb „remekművek” kerüljenek ki a kezei közül. Állhatatos munkáját 2011-ben a hazai kulináris világ legrangosabb díjával jutalmazták: ő lett az Év Gasztronómusa. Az elismerést most először ítélték cukrászmesternek, ami még tovább emeli a díj jelentőségét Zila László pályafutásában.
Nyerő torták
A cukrászmester, aki 1984-ben nyitotta meg a Krisztina Cukrászdát, melyet tovább bővített, és az ma már Zila Kávéház Krisztina Cukrászda és Étteremként várja vendégeit, a rangos elismerést többek közt egy olyan cukrászati újításnak köszönheti, ami akár az egész világon hírnevet szerezhet neki is és hazánknak is: a Zila Tortaformáknak. A világon egyedülálló szilikon tortaformák úgy vannak kialakítva, hogy folyékony töltelékkel rendelkező süteményeket, vagy fagyasztott ínyencségeket lehet velük készíteni, mondhatni, játszi könnyedséggel. Ráadásul a Zila Tortaformák nem csak cukrászdák és partiszervizek számára elérhetők, magánszemélyek is hozzájuthatnak, és így ők is mesterfokon élvezhetik az édes életet.
www.zilakavehaz.hu
www.zilatortaforma.hu