Nem lesz új játékos a VV-ben

2011. 04. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lezajlott a kiválasztás, nagy meglepetéseket nem hozott a tegnap este. Az RTL Klub is állást foglalt végre a több napos hallgatás után.

Éva és Alekosz már napok óta súg-búg. A Nagy Taktika részeként úgy döntöttek, Anikót meghagyják abban a hitben, hogy mindketten Jerzyre szavaznak, valójában azonban már rég eldöntötték, Bécire teszik jelüket. Mivel Anikó Jerzyre, Jerzy Anikóra, Béci pedig Alekoszra tette jelét, így a kettes szövetség terve bejött: Béci lett a kiválasztott. A testvérpár bennmaradt fele nagy bajban van, hiszen Évát nem választhatja, így Alekosz, Jerzy és Anikó maradt. Jerzyvel jó barátok, Anikóval épp kezd helyrejönni kapcsolatuk, Alekoszt kihívni pedig mindenki szerint nagy bátorság lenne. Hogy a rapper kit választ, a szokásos menetrend szerint szerdán fog kiderülni.

Közben napok óta várjuk, hogy választ kapjunk, mennyiben változtatja meg a műsor hátralévő részében az események alakulását, hogy Laci egészségügyi okokra hivatkozva feladta a játékot.

A csatornától Dobsi Adrienn válaszolt kérdésünkre, aki elmondta, a műsornak nem lesz korábban vége és nem küldenek be újabb játékost sem a villába. Ennek oka elég nyilvánvaló, hiszen már nincs egy egész hónap hátra, igazságtalan lenne a lassan már féléve bentlakó játékosokkal szemben most esélyt adni bárkinek. Egyes találgatások szerint a szerkesztők olyan sztárvendégekkel próbálják majd érdekessé tenni a műsort, akik Kasza Tibihez és Juniorhoz hasonlóan akár több napra is beköltöznek majd a villába, hogy feldobják a lakók életét.

A műsor folyamán egyébként több a Laciéhoz hasonlóan érdekes meglepetéssel is szembesült a szerkesztőgárda éppúgy, ahogyan a nézők. Először Jerzy soron kívüli beköltöztetésével borzolták a kedélyeket. (Az indok, hogy bár Gombi kapta a több szavazatot, rá csak néhány telefonról érkeztek a voksok, míg Jerzyt sokkal többen akarták bent látni a villában.) Később kizárták a bombanő Zsuzsit, aki narancsokkal és ásványvízzel támadt az őt felidegesítő Olivérre. Helyette új lakó érkezett Tordas, azaz Ildikó személyében. Nem fogadták kitörő örömmel. Egyvalaki volt, aki hasonlóan Lacihoz, önszántából adta fel a játékot, ő pedig a házaspár női tagja, Gina, aki az után döntött így, hogy férje párbajt vesztett szintén Olivér ellen.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

 Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top