Robbanékony klíma

2011. 04. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Meglepő számú bolygó találkozik most a Kos jegyében: a Nap, a visszafelé mozgó Merkúr, a Mars, a Jupiter és az Uránusz. Nem szabad tehát csodálkoznunk, hogy a légkörben erősen érezhetőek ezek a tüzes és féktelen energiák. A Mars ezen a héten a Plútóval találkozik egy gyújtó erejű konstellációban. Az az okos, aki az általános kavarodásban megőrzi a nyugalmát. Szerencsére a Merkúr és a Jupiter segítenek ebben.

Hétfő

Mars-Plútó stresszben.

A Mars és a Plútó kellemetlen fényszögben találkoznak egymással. A Hold előnyös kapcsolatot vesz fel a Vénusszal, de hátrányosat a Nappal, a Jupiterrel és a Merkúrral. Az emberek ingerülten és emocionálisan reagálnak. Veszekedések veszélye áll fenn, mindenekelőtt a tekintélyes emberekkel lehetnek problémák. Délután mindenki civakodós hangulatban lehet. Maradjunk ki a hatalmi harcokból, használjuk konstruktív módon a rendelkezésünkre álló energiákat, és koncentráljunk a tulajdonképpeni feladatra.

Kedd

Messzebbre látunk a Jupiter segítségével.

A Hold kellemes fényszögben kapcsolódik az Uránusszal és a Marssal, a Merkúr és a Jupiter együttállásban találkoznak. Lassan, de biztosan visszatér a jó hangulat. Abban a helyzetben vagyunk, hogy továbblátunk a saját orrunknál, és terveket kovácsolhatunk. Délelőtt különösen eredeti ötleteink lesznek, az este még több energiát hoz. Tudásszomjunkat használjuk ki, gondoljuk át, milyen területen akarjuk ismereteink körét bővíteni. Nyitottan járjuk a világot, ne zárkózzunk el az újrakezdés elől.

 

Szerda

A harmónia csillagai ragyognak.

A Hold pozitívan kapcsolódik a Naphoz, a Szaturnuszhoz, a Merkúrhoz és a Jupiterhez. A nap bizakodással és tetterővel indul. Délelőtt megtaláljuk a megfelelő érveket, amikkel másokat ötleteink használhatóságáról meg tudunk győzni. Délután és este is sok önbizalommal rendelkezünk, jól érezzük magunkat a bőrünkben. Derekasan álljunk neki, hogy együtt elérjük a kívánt célt. Győzzük le lustaságunkat, legyünk aktívak. Csináljunk közös programot családunkkal vagy barátainkkal.

Csütörtök

Tiszta áttekintés.

A Hold szembenállásba kerül a Neptunusszal és kellemes fényszögben találkozik a Plútóval.

Ma nem nehéz ésszerűen tervezni, a logikus és analitikus gondolkodásnak kedveznek a csillagok. Csak délelőtt kell egy kicsit arra vigyázni, hogy kit ajándékozunk meg bizalmunkkal. Ítélőképességünk estére javul, felismerjük saját felelősségünket. Tegyük rendbe az íróasztalunkat. Álljunk neki a nehéz problémák megoldásának, amelyek a részletek figyelembevételét igénylik, de ne veszítsük el a humorérzékünket.

Péntek

Kötelességtudó és igyekvő a nap.

A Hold szembenállásba kerül a Vénusszal. Készen állunk arra, hogy elmélyedjünk az anyagban és bonyolult feladatokat is megoldjunk. Képesek vagyunk a józan mérlegelésre, a számok és tények nem jelentenek problémát. Ugyanakkor nagy a kísértés, hogy másokat hibáinkért kritizáljunk. Ez alkalmas nap arra, hogy egészségi és étrendi kérdésekben információkat szerezzünk. Álljunk ellen a tökéletesség iránti késztetésünknek. Tartsuk vissza megjegyzéseinket, melyekkel másokat megbánthatnánk.

Szombat

Vidáman és nyitottan indul a nap.

A Hold szembenállásba kerül az Uránusszal, és kellemetlen fényszögben találkozik a Plútóval. A hangulat vidám és lelkes, az emberek diplomatikusan reagálnak akkor is, ha nem egyeznek a vélemények. Csak délidőben válik hektikussá a helyzet, úgy tűnik, elvész a kontroll a dolgok felett. Este a beszélgetések alapvető vitákba torkollhatnak. Egy mosollyal többet érhetünk el, mint ezer szóval. Szabadidőnket töltsük szeretteinkkel, menjünk el fagylaltozni, vagy csavarogjunk egyet a sétálóutcákban.

Vasárnap

Reggeli feszültségek várhatók.

A Hold feszült kapcsolatokat vesz fel a Marssal, a Szaturnusszal, a Merkúrral és a Jupiterrel. A korán kelők nehezen kezdik a napot, a hangulat kissé feszült. Ez azonban hamar elsimul, a nap többi része a legjobb kedvben telik, az életet a vidám oldaláról látjuk. Délután egy kicsit sok is lehet a jóból, észrevehetően hajlunk a túlzásokra. Ápoljuk társasági kapcsolatainkat, sportoljunk vidám társaságban, vagy látogassunk el egy múzeumba.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra! Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  


Szerző

donna.hu



Scroll to Top