Egy hajvágás művészete

2008. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sohasem tartotta magát különösebben jó fodrásznak - szorgalmasnak és ügyesnek inkább. Ezen a területen viszont mindig lehet mit tanulni, hiszen rendkívül széles és színes szakma ez. Elsősorban édesanyjától merítette az inspirációt ahhoz, hogy fodrász legyen, ám nagy szerepe volt ebben fodrászmesterének is, akivel a mai napig tiszteletteljes kapcsolatban vannak. Tőle a gondolat, hogy a fodrászat valójában nem más, mint művészet. Talán éppen ezért nem szereti, ha valaki elfelejti honnan indult, és kitől tanult.

Hajas László szakmájában tehát elismert, ám médiaszemélyiségként sem utolsó – annak ellenére, hogy az első televíziós fellépésein borzasztó lámpalázas volt. Aztán sorra jöttek a tévés szereplések: a „közönségsikert” a Szombat esti láz hozta meg, majd Farkasházi Rékával vezetett műsort, de egy rettegős műsorban is részt vett, amelyből kiderült, mennyire vakmerő ember. Harmonikus családban él. Szabadidejében lelkes teniszjátékos, sokat olvas, és esténként szeret egyedül lenni amellett, hogy a gyerekeire minden nap szán időt.

Hogy mindezek után mire vágyik még? 30 évre legalább, ezen kívül boldogságra, szeretetre, és egy kiszámítható, korrekt országra.

Nézd meg a videót!

$$v43064$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top