Fekete-erdő torta egyszerűen

2009. 05. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: - 1 kerek kakaós piskótalap, - rum, vagy aroma. Töltelékhez: - 1 csomag vaníliás pudingpor, - 1 üveg meggybefőtt, - 0,5 l tejszín (aki szereti jó tejszínhabosan, annak ajánlom a dupla mennyiséget), - 2 csomag habfixálópor (ha a tejszín dupla, akkor ez is az legyen).   A piskótát 3 részre vágjuk, meglocsoljuk kevés rumos meggylével. A pudingot felfőzzük a meggybefőtt levével (nem tejjel!). A tejszínt felverjük a habfixálóval. Megkenjük az alsó lapot a pudinggal, majd erre tejszínhabot, és ebbe belenyomkodunk meggyet. A következő réteget ugyanígy. Kívülről bevonjuk tejszínhabbal, majd tetszés szerint díszítjük!

Isteni finom! Egészségetekre!

Köszönjük szépen Horváth Renátának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top