Férfiszemmel – Az emlős kacsacsőrű

2008. 10. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Vannak mindenféle elméletek, hogy az evolúciós átalakulás lelassult, vagy talán le is állt, sőt talán nem is volt, de én ezzel messze nem értek egyet. A szemünk előtt alakult ki a női nemnek egy új alfaja: az emlős kacsacsőrű. Nézem a tv-ben, az újságok címlapján az úgynevezett celebeket, akik semmit nem tudnak, csak szerepelni. Nincs mögöttük teljesítmény, nincs mögöttük tudás, nem mondanak szépen verset, nem találták fel legalább a langyos vizet, de ott mosolyognak ránk a kacsacsőrükkel.

 

Rendben van, elhiszem, szebb egy női mell, ha szépen domborodik, mintha szülés után megereszkedve, kevésbé feszesen lóg. Bár megjegyzem, ha egy férj emiatt hagyja el az asszonyát, akkor nem is szerette igazán, de hogy egy normális szájból miért kell a hápogó, tojást tojó, uszonyos baromfi etető szerkezetét kialakítani, azt már nem érthetem. Annyiféle ajakforma van, amit szeretni lehet, amitől mindenki más és más egyéniség lesz, és ezek mégis valami egyen formát akarnak a magukénak tudni.

Pedig mennyire bele lehet szeretni egy vékony, kiterjesztett szárnyú sirályformába, egy felfelé görbülő mosolygósba vagy ellenkezőleg, egy mindig lefele hajló szomorkás arckifejezést adó szájba. Nincs bajom a négerek dús ajkaival sem, de ha valaki hurkát gyártat felülre és alulra is, azért, hogy celeb lehessen, az szerintem orvosi eset orvosi asszisztálással. Mert ehhez kell valaki, aki ezt megcsinálja, aki nyomja az injekciót a feltöltéshez, és nem mondja, hogy kedves kisasszony menjen maga a bús p…-ba.

Nem volt még szerencsém ilyen ajkakat csókolni, lehet, hogy nem is mernék. Tudom, hogy hülyeség, de bennem van a félsz, hogy mi van, ha véletlenül megharapom, és a számba spriccel az a nem tudom én micsoda. Volt szerencsém megkérdezni ilyen lánytól, hogy hogyan viseli a műszáját, és elmondta őszintén, hogy gyakran kell kenegetnie, mert nagyon hamar kiszárad. És ez most már így lesz élete végéig, pedig milyen sok van még hátra. A barátjának pedig majd mindig a Labellot kell nyalogatnia. Hát nem irigylem. És mindez miért? Mert valaki elkezdte, és valakik folytatták. Beindult az evolúció.

Egyre több nő akar megfelelni az elképzelt elvárásnak, és ha valaki ezer év múlva megnézi a napjainkban készült újságok címlapját, akkor értetlenkedve bámul, hogy mi a fene, milyen éghajlati változás, vagy étrendmódosulás hozta ezt a hirtelen változást a női ajkakon.

Persze jöhet egy másik variáció is, mert ugye a természet csodákra képes. Lehet, hogy a feltupírozott ajkak egy idő után genetikusan öröklődni fognak, és eleve kacsa csőrrel, hurka szájjal születnek majd a nők. És csak remélni tudom, hogy ez a tulajdonság nem öröklődik a fiú ágon. Legalábbis addig, amíg rá nem szoknak erre a hülyeségre a férfiak is. De drága uraim!. Amikor az első ilyen nemtársunkról felröppen a hír, hogy injekcióztatásra készül, azonnal lépjünk fel erélyesen és egységesen. A jövő nemzedékek érdekében: Állítsátok meg Arthuro Uit!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top