Fűtsön okosan, egy gombnyomásra! (x)

2010. 06. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Viszont ha nem, és ismét ránk tör a visszautasíthatatlan nyár, akkor zsongani kezd minden és mindenki! Beindulnak az építkezések, épületgépészeti kivitelezések és ilyenkor bizony a fűtésrendszerekre is szükség van. Na, nem azért, hogy még melegebb legyen,  hanem inkább előrelátásból! De az építkezéseken túl is több kérdést felvet a dolog: vagyonokat költ havonta a fűtésszámlára? Túl hideg vagy meleg van lakásában, házában?

Ha a fagyok beállnak, mindenki meleget és kellemes közérzetet szeretne az otthonában, elérhető áron. A fűtés azonban már rég nem műszaki téma, hanem különleges odafigyelést igényel: ugyanúgy Önre kell szabni, mint egy öltönyt, hiszen illeszkednie kell a lakókörnyezetéhez, szokásaihoz, pénzügyi lehetőségeihez. Ez csak olyan szakemberek segítségével lehetséges, akik a gyártásban és a vevőszolgálatban  is teljes mértékben értik a dolgukat. A Weishaupttól olyan komplett fűtési rendszert és szolgáltatást kaphat, amit saját kényelmi igényeire szabhat. Így nemcsak a környezetet, hanem egyben pénztárcáját is megkímélheti szinte egyetlen gombnyomással! A beszereléssel járó kellemetlenségeket is elfelejtheti. A cég munkatársai és szakemberei úgy dolgoznak, ahogyan a fűtés is történik: tisztán és hatékonyan. A Weishaupt Hőtechnikai Kft. senkit nem hagy fagyoskodni a hidegben!

Egyelőre elég hűvös az időjárás, de ha igazán felmelegszik, akkor sem árt időben gondolni a télre, pont úgy, ahogy a La Fontaine mesében a hangya tette!

További információk: ITT!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top