Gaga-napló: újra címlapon, géppuska-melltartóban

2010. 06. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem számít, ki mit gondol róla. A tehetségével tisztában van, hogy mire használja, az pedig a magánügye. Manapság ezzel lehet pénzt keresni.

Tetszik a RollingStone legújabb Gaga-címlapja?

A magazin honlapján olvasható: a RollingStone legújabb számában helyet kapó Gaga-interjú a legmélyebb, ami valaha is készült az énekesnővel. Gaga beszél életéről, ambícióiról, hogy milyen út vezetett Germanottától a Gaga-jelenségig. Elmeséli, milyen viszony fűzi édesapjához, illetve hogy mit gondol jelenlegi önmagáról.

"Mikor reggelente felkelek, ugyanazt érzem, mint bármely 24 éves lány. Aztán azt mondom magamnak: Hey, te kurva! Nem akárki vagy, hanem Lady Gaga! Kelj fel és tedd a dolgod!"

Az énekesnő azt is elmondta, soha nem vált volna híressé, ha annak idején, öt évvel ezelőtt nem törik össze a szívét. Azóta azonban a szex nem élvez semmilyen előjogot az életében, minden idejét a karrier és a rajongókkal való jó kapcsolat kialakítása köti le.

Példaképének Michael Jacksont tartja, az ő útját szeretné követni. Olyan valaki akar lenni, aki csak a művészetnek, a zenének és a rajongóknak él. Jelenleg is új albumán dolgozik, amivel - reméli - minél hamarabb ki tud jönni. "Mások akár egy évig is dolgoznak egy albumon, én nem vagyok ilyen. Mindennap írok egy dalt, ez az életem."



Szerző

donna.hu



Scroll to Top