Jólöltözött rosszfiú

2010. 06. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindenki ismeri, és nehezen találni olyan embert, aki ne szeretné legalább egy filmjét. A nők imádják, a férfiak másolják a stílusát. Most végignézhetjük, hogyan változott Johnny Depp külseje az évek során.

Johnny Deppet először a Rémálom az Elm utcában című filmben láthattuk. Akkor még nem mondhattuk róla, hogy a divat diktátora, hiszen kisfiús tekintete és egyszerű ruházata még nem engedett erre következtetni.

Teltek-múltak az évek, és egyre több szerepet kapott. A ráadás az volt, hogy sosem egyformákat, de ez nem volt akkora kihívás, hogy ne tudja megállni a helyét.

Elszakadva a régi időktől, mára saját kiforrott stílussal rendelkezik. Bevallása szerint nem követi a trendeket, de sokszor formálja ruhatárát az éppen aktuális szerepe. Több éve azonban ráragadt a „kalóz” stílus, ami nem csoda, hisz most forgatják a 4. részét a Karib-tenger kalózainak.

Azonban ha az alkalom megköveteli, akkor ő is elegánsabban öltözik fel. Persze megszokhattuk, hogy az olyan eseményekre, ahova mások a szokványos fekete-fehérben mennek, ő ott is újít valamit.

Öltözködésére jellemző a kopott farmer és az egyszerű póló vagy ing kombináció. Hidegebb időben általában sálakat hord, és szinte kihagyhatatlan kelléke a kalap.

A férfiakra ritkán jellemző módon hord kiegészítőket is. Az előbb említett kalap mellett a szemüveg és az ékszerek halmozása sem hagyható ki.

Egy biztos, ő akármit is hord, nem tud hibázni. Az évek során akármennyit is változott, a rosszfiús külsőt sosem fogja tudni levetkőzni. Reméljük, nem is próbálja!

Forrás: www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top