Gombasaláta

2008. 06. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 4 személyre:

-1 fej saláta -1 db kígyóuborka -4-5 szem nagyobb paradicsom -1 csomag retek -1 db paprika -1 db konzervkukorica -25-30 dkg laskagomba -25dkg penne tészta -20-25 dkg trappista sajt -só, bors, rozmaring Elkészítés: A salátát csíkokra vágjuk, az uborkát, retket, paradicsomot, paprikát pedig kockára vágjuk. Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát, összekeverjük. Megfőzzük a tésztát, majd étolajon megdinszteljük a laskagombát (sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a gombát) és, ha kész, összekeverjük a tésztával, majd az összes zöldséggel. (Akkor fog úgy kinézni, mint a képen).

Tányérra szedjük, és a sajttal megszórjuk. Önálló ételként és köretként is alkalmas.

Köszönjük szépen Nefelejcs Pálmának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top