Hozzávalók: 2 pulykamell, grill fűszerkeverék, néhány szem burgonya, 2 fej vöröshagyma, néhány karika füstölt kolbász, 5-6 szelet szalonna.
A húst felszeletelem és befűszerezem. A hagymát, burgonyát felkarikázom. A szalonnát vékony csíkokra vágom. A hozzávalókat tetszés szerint feltűzöm vastagabb hurkapálcára.
Körülbelül 2 óra sütés szükséges grill sütőben. Ha nincs grill funkció a sütődön, akkor is elkészítheted. Tipp: felfűzött ételt, grilltálcába téve teszem a sütőbe. Bármilyen hússal készíthető, és a hozzávalókon kívül, még bármi mást tehetünk hozzá.
Aki szereti a hideg salátát, babsalátát is készíthet hozzá:
1 vörös konzervbab, 1 pohár tejföl, vöröshagyma ízlés szerint, só, bors, és 1-2 csepp ecet.
A hozzávalókat jól összekeverjük, és tálalásig hűtőszekrényben tálaljuk. Mindenkinek jó étvágyat!
Köszönjük szépen Horváth Szilviának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!