Hozzávalók: 4 szelet tarja 80 dkg, flekken fűszer, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 db paprika, 1 db paradicsom, olívaolaj, só, bors, 25 dkg gomba, 2 dl tejszín, zöldségzöld, 20 dkg couscous (kuszkusz).
Amikor a gomba elkészült akkor felengedjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a felvágott petrezselyemzöldet és a megsütött húsokat. Pár percig egybe pároljuk, majd a mártás felét és a húsokat kivesszük.
A kuszkusz mennyiségének megfelelő vizet adunk a mártáshoz, (ha szükséges, akkor sózzuk, fűszerezzük) amikor forr, akkor hozzáadjuk a kuszkuszt, majd lefedve kb. 5 percig, főzzük (lásd használati útmutató a dobozon!). Majd lefedve állni hagyjuk 10 percig, majd a hússal és a mártással együtt forrón tálaljuk. Jó étvágyat!