Hozzávalók: 60 dkg csirkemell, 15 dkg vegyes aszalt gyümölcs, 3 evőkanál mustár, friss bazsalikom, olívaolaj, só, bors, 4 db alma, 3 evőkanál majonéz, 2 evőkanál száraz fehérbor, 1 db narancs, fapálcika.
A csirkemelleket kicsontozzuk, majd mindkét oldalon bevágjuk, kiterítjük finoman kiklopfoljuk, a leeső részeket bekenjük mustárral. A kiterített csirkemellet alaposan sózzuk, borsozzuk, majd ráhelyezzük a bazsalikom leveleket. Az aszalt gyümölcsöket és a mustárral bekent leesett részeket, feltekerjük, fapálcával összetűzzük, majd olívaolajon készre sütjük. Egy keverőtálba tesszük a mustárt, a majonézt, hozzákeverjük a fehérbort, belereszeljük az almát, végül meglocsoljuk narancslével. Az így kapott almás salátával tálaljuk az elkészült hústekercset. Fogyasszátok egészséggel!
Ínycsiklandozó ízek, a Torkosság kisördögének ajánlásával Köszönjük szépen Dancsákné Oroszi Beátának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.