Ha a kutyád a Nyilas jegyében született…

2009. 12. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nyilas jegyében született kutyád azonnal megmutatja tulajdonságait. Egyszerűen képtelen elviselni az unalmas embereket, és nem is késik azzal, hogy hangot adjon a véleményének. A Nyilas jegyű kutya mindig optimista, mint a gazdája, csupa nagyszerű ötlete van, sokoldalú és nagyon nem szereti, ha szokásokra akarják szoktatni.

Egy séta a Nyilas jegyében született kutyával nem közönséges testmozgás, nem arra szolgál, hogy A pontból a B pontba juthass el, hanem szórakoztató meglepetésekkel tarkított élménykavalkád. Lehetőleg ne menj vele vásárolni, mert bármi és bárki el tudja vonni a figyelmét.

Nyilas kutyus feltétlenül hisz abban, hogy minden nap új és izgalmas eseményeket hoz, és mivel töretlenül bízik abban, ezek szinte maguktól megvalósulnak. A nyilas kutya derűlátó, és tudja, hogy a szerencse azokra mosolyog, akik hisznek ebben. Nagyon rövid idő kell ahhoz, hogy mindenkivel barátságba kerüljön, újságárussal, szomszéddal, öreg nénikével. Készülhetsz arra, hogy a sétátok folyamán többen is várni fogják finom falatokkal, egy kis csontocskával.

Egy nyilas kutyának minden figyelem és szeretet kevés. Engedékeny és megértő, de nyíltsága, becsületessége, igazságérzete néha goromba tapintatlanságba is át tud csapni.

Vigyázni kell, mert Nyilas kutyának nincs türelme megvárni, míg mindenki kibontotta a maga ajándékát a fa alatt. Nyilas kutya jóval az ünnepélyes pillanat előtt képes feltépni és felfalni bárki ajándékát, olyat is, amit nem neki szántak, mivel nem tud olvasni.

Ha Nyilas jegyű kutyát vásárolsz, hosszú távra készülj, mert Nyilas kutya sokáig él, és utolsó leheletéig megőrzi erejét, és életkedvét. Viszont megéri, mert életében nem lesz egyetlen unalmas pillanatod sem.

Ha Nyilas kutyád van, akkor jó ha szereted a kalandokat, és még jobb, ha vidéken élsz. Jó ha fel tudsz készülni minden meglepetésre. Jó ha bízol Nyilas kutyádban, akkor is, ha fogalmad sincs, hogy mire készül.

Jó ha tudod:

Nyilas jegyű kutya nem szereti az unalmas gazdát. Nyilas jegyű kutya nem szeret a város közepén élni. Nyilas kutya nem tud nyugodt életet élni. Nyilas kutyát mindig pórázon sétáltasd a városban, mert hajlamos a balesetekre.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top