Halak szülött Bika aszcendenssel

2010. 03. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor kiválóan tudsz gondoskodni akár a szeretteidről, akár más emberekről, és mindig készen állsz arra, hogy segíthess.

Kétszeres mennyiségű szerelemre van hely a lelkedben: nehéz lenne olyan embert találni, akit ennyire rabul tudna ejteni egy ilyen nagy érzés. De ha barátságról van szó, akkor sem lehetne nálad odaadóbb, ragaszkodóbb embert találni.

Fontos számodra az otthon: a béke, a kényelem.

Alapvetően érzelmi beállítottságú vagy, mégis két lábbal állsz a realitás talaján.

A Halak jegyében kreativitásod gyakorlati terveken keresztül nagyon jól érvényesülhet, ez még pénzt is hozhat a házhoz, és ez egyáltalán nem utolsó szempont a Bika aszcendensedhez. Veled született józanságod pedig megóvhatja érzékeny szívedet a sérülésektől.

A Halak a víz elemhez tartozik, a Bika jegye a föld elemhez. Ezért nem ritkák az életedben a problémák sem.

Könnyen érezheted úgy, hogy személyiséged kettészakít, amikor a Halak jegyében álló aszcendensed arra bíztat, hogy kövesd a megérzéseidet, a Bika jegyében álló napod viszont kizárólag a tényeknek hisz. Válságos helyzetben pedig a Halak aszcendensednél előbb kitör a pánik, mint hogy a Bika Napod higgadt józansággal körülnézhetne, mit is lehetne tenni.

Soha ne kapkodj, ha döntést kell hoznod, vagy kapcsolatot kellene létesítened valakivel, előnyösen élhetsz az erőteljes jegy összetételed adta lehetőségekkel.

Becsületes, türelmes ember vagy, és hatalmas lelki békével, belső erővel rendelkezel, még ha nem is használod fel teljes mértékben. Puszta jelenléteddel még szebbé varázsolhatod a világot.

Uralkodó bolygód, a Neptun jelenleg a hivatásházad felett tranzitál:

Lehetséges, hogy egy kicsit zavarodottá és talán félénkké váltál munkáddal és az abban betöltött szerepeddel kapcsolatban. Amit most szemügyre kell venned, az nem is maga a foglalkozásod, hanem az ahhoz való hozzállásod. Nem vagy azonos a munkáddal és a munkád sem azonos veled, ez fontos tanulsága ennek a tranzitnak. Ne csapj be senkit és önmagadat se hagyd becsapni. Ilyenkor az ember okkult vagy szellemi érdeklődése is megnő.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top