Hercegi esküvő a neten

2011. 03. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Azok, akik nem voltak olyan szerencsések, hogy néhány hete megkapják az 1900 esküvői meghívó egyikét, most majd kárpótolhatják magukat egy kicsit azon a honlapon, melyet az udvar kérésére a Google online keresőoldal segített létrehozni és működtetni. 30 évvel ezelőtt több millió ember követte Vilmos szüleinek az esküvőjét. A kíváncsi tömegek most a netnek hála már azt is tudhatják majd a nagy nap előtt, hogy hol lesz az esküvői vacsora, ki milyen ruhát vesz fel, hol halad el az esküvői menet...

Exkluzív fotókon és videókon kívül a honlapon minden fontos információ elérhető lesz az esküvővel kapcsolatban, így az is, hogy mit kell tenniük majd azoknak, akik élőben szeretnék követni az eseményeket. Az oldal összekapcsolja majd a hivatalos közösségi média csatornákat is, így a Clarence House és a Buckingham Palota Flickr-fiókját, a Clarence House Twitter csatornáját (@Clarence House), valamint a királyi család YouTube csatornáját és a brit királyi család Facebook oldalát. Az április 29-re kitűzött esküvői ceremóniát a Westminster apátságban fogják megtartani. Ennek köszönhetően az erre az időpontra, illetve a megelőző napokra Londonban valószínűleg már egyetlen üres szoba, vagy akár egérlyuk sem található, melyet egy arra utazó igénybe vehetne a hercegi esküvő idejére.

Bár az esküvő igazán érdekes részleteiről (ki tervezi a menyasszonyi ruhát, milyen lesz Kate frizurája, milyen ékszereket visel majd, ki készíti az ünnepi menüt...) még szinte semmit sem lehet tudni, de az már most is biztos, hogy az évszázad egyik legnagyobb esküvője elé nézünk.

A hivatalos esküvői oldal



Szerző

donna.hu



Scroll to Top