Hogyan tudod megfogni a szerencsédet? II.

2010. 06. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter az Oroszlán jegyében áll:

A Jupiter melegszívűséggel, jóakarattal és mély belátással ajándékoz meg téged. Szeretsz főnök lenni. Ez jó ezekben a csodálatos napokban, egészen a késő őszig, melyekben a szerencse a te oldaladon áll, kézzelfoghatóan közel, csak fogd meg, és dönts helyesen. A szerelemben, hivatásban, anyagiakban minden sikerül, ha a megfelelő döntéseket hozod. A veszély az, hogy a felsőbbrendűségi érzés, melyre szükséged van, azt eredményezi, hogy minden kritikát, problémát, kellemetlen felismerést félreteszel. Fel kellene ismerned, hogy elvarázsolod az embereket, akkor is, ha néhány apró hibád van. Az igazi barátság, az igazi szerelem boldogságát csak akkor élheted meg, ha bevallod, hogy egyes barátaid csak kihasználtak, vagy kedvesed esetleg mégsem az igazi. A „nagy Ő” ugyanis máshol vár rád.

Ha születési horoszkópodban a Jupiter a Szűz jegyében áll:

A tökéletest, az átláthatót szereted akkor is, ha ilyen sok tökéletességen esetleg mosolyogni lehet. Csak az tartozik a boldogságodhoz, aki ezt megérti. Hagyd magad a kívánságaidtól vezetni. Ehhez nem tartozik hozzá, hogy ugyanazt a kertet, autót, sőt ugyanazt a betegséget kapd meg, mint a barátaid vagy a szomszédaid. Az irigység nem boldogít. Jellemző egy kicsit rád az is, hogy szeretsz mindent jobban tudni, mint mások. Gondolj arra, milyen borzasztóan unalmas lenne a kedvesed vagy a barátaid, ha ez így lenne. Okos emberekre van szükséged, akik körülvesznek. Szükséged van a napi kihívásokra, ebben lesz szerencséd.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter a Mérleg jegyében áll:

Képzeld el a Paradicsomot. Tényleg ez az a hely, ahol minden ember boldog mosollyal az ajkain ellebeg melletted. Ahol egy hangos szó nem esik, csak tiszteletteljesen sugdolóznak, ahol az élet csodálatos harmóniában alszik. Ha most veszekedés tombol körülötted, ha egy érzelmi káoszba bonyolódsz, akkor sem ez a te paradicsomod. Dobd el ezt az álmot. Életre van szükséged, társaságra. Vállald az igényeidet akkor is, ha mostanság gyakran nem veszik figyelembe. Védd magad. Úgy nem tudod a szerencsét megragadni, ha mindig engedményeket teszel. Sőt, ellenkezőleg, szükséged van egy társra, barátokra, akik finom ízlésedet és esztétikus öntudatodat osztják. Semmi hamis kompromisszum, ezeket túl sokáig alkalmaztad. Vedd magadnak a bátorságot, hogy olykor egoista is legyél.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter a Skorpió jegyében áll:

A te Jupitered nem egyszerű, de rejtett lelkierőt nyújt neked. Szuggesztív erőket, melyekkel más embereket, kedvesedet, barátaidat, kollegáidat befolyásolni tudod. Egyes embereket kényszeríteni kell a boldogságra. Próbáld meg, ez mindig sikerül neked, ha tényleg akarod. Ilyenkor viszont ne engedd, hogy régi bosszúságok, bosszúgondolatok és régi csalódások nyílt sebei befolyásoljanak. Ne a tegnapra, hanem a holnapra gondolj, ott van a boldogság, amit elérhetsz. Aktiváld a mágikus erőket, melyek benned szunnyadnak, és amelyek talán nem is tudatosak. Most a hatalom és az erő az igazi szerencse, melyet megragadhatsz. Bízzál a tehetségedben, hogy szerencsés tudsz lenni.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter a Nyilas jegyében áll:

Nem vagy szent, de nem is kell annak lenned. Akkor sem, ha néha mégis azt hiszed. Nagyon is földi lény vagy földi szükségletekkel, különösen most, miután késő őszig szárnyakat ad neked, és kalandról kalandra vihet, főleg ha ez fog boldogítani. Szerelmes is lehetsz, esetleg ki szeretnél törni a mindennapjaidból, és mindenféle szoros köteléket láncnak fogsz érezni. Sajnos, de a Jupiterrel a Kos jegyében most így lesz. Érezd magad szerencsésnek akkor is, ha a fentiek most nem hangzanak éppen erkölcsösnek. Az érzelmek ellen nehéz lesz védekezni. Gondold meg, hogy a saját kedveseddel is tudsz kalandozni, őt is meg tudod hódítani. Mi lenne, ha ezt megpróbálnád. Mi lenne, ha jelenlegi kedvesedben keresnéd a szerelmet, ez is egy nagy szerencse lenne, amit most elérhetsz.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter a Bak jegyében áll:

A te Jupitered meglehetősen szigorú, kötelességre, fegyelemre és felelősségre nevel téged. Pillanatnyilag túlzottan is elővigyázatos, félős, annyira, hogy spontaneitásodat és varázslatos, impulzív lényedet fékezi. Ne engedd, hogy bármit is beléd beszéljen. Nézz magadba egy kicsit. Vizsgáld felül, hogy mire vágysz igazán. Küzdj ezekért makacsul és következetesen. Már megmutattad, hogy mit tudsz. Már eleget gürcöltél. Kedvesedet, barátaidat, kollegáidat körülajnároztad. Most te vagy a soron. Vállald fel végre a vágyaidat, vállald fel saját magadat is. Ez már fél út a szerencséig, amelyet könnyedén elérhetsz. Kompromisszumok nélkül küzdj érte, és tényleg ragadd meg a szerencsédet. Megvan az energiád és az erőd is, ami ehhez szükséges.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter a Vízöntő jegyében áll:

A következő hónapokat a káosz jellemzi. Egy izgató, vad, szenvedélyes, szívdobogtató, üdítően szerelmes, érzelmi káosz vesz majd körül, ha követed a kozmikus energiákat, melyek a Kos jegyéből a te Jupiteredre áradnak. Bátor harcosa lehetsz az individuális szabadságnak és az emberek önrendelkezésének. Hogyan tetszel jobban magadnak, mi felel meg jobban az elképzeléseidnek, a boldogságról való fogalmaidnak, melyet most megragadhatsz? Szerencsés vagy, mert saját magad dönthetsz. Megvan az esélyed, hogy egy döntéssel, egy hirtelen megvilágosodással életedet radikálisan megváltoztasd. Ez is jelezheti számodra az elérhető szerencsét vagy az elérhető boldogságot.

Ha a születési horoszkópodban a Jupiter a Halak jegyében állt:

A személyes Jupitered az elmúlt hetekben és hónapokban kibontotta már egészen a misztikus erejét. Magasságokba csábított, mielőtt az aktuális csillagos ég szerencsebolygója most a Kos jegyébe lép. Meglágyított már eléggé, néha túlzottan áldozatkész voltál, melyet más emberek, akár a kedvesed is ki tudtak használni. Szerencsére most világosabban fogsz látni. Ismerd fel az igazi szükségleteidet, vágyaidat, kívánságaidat, melyeket az önzetlenségnek ebben az idejében elfelejtettél, vagy legalább is háttérbe szorítottál. Meg fogod érezni, mire van tényleg szükséged, hogy mi tesz boldoggá. Ez olyan lesz, mintha önmagadhoz térnél vissza. Az életnek ezekre a fázisaira különösen szükséged van. Most felismerheted a szerencsét, és meg is tudod majd tartani.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.

Hogyan tudod megfogni a szerencsédet 1. rész



Szerző

donna.hu



Scroll to Top