Hozd formába magad Rubint Rékával!

2009. 05. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ország egyik legütőképesebb párosának női tagja, Rubint Réka élete igazi siker sztori. Hisz nem csak két gyerek - Lara és Norbi - boldog anyukája, de emellett sikeres üzletasszony is, aki nőként is megállja a helyét a mindennapokban. Az 1978-ban született Réka, aki Schobert Norbi felesége, már évek óta nem csak a híres fitnesz guru asszonyaként ismert, hanem mint szintén sikeres edző, étkezési tanácsadó és divat ikon is, aki mindent megtesz, hogy egyaránt helyt állhasson a családi tűzhely mellett, és az élet egyéb területein is.

Lehet, hogy hónapok óta küzdünk a diétával, kitaláljuk magunknak a megfelelő edzéstervet, vörösre dörzsöljük a lábunkat, hogy eltűnjön a narancsbőr, az eredmény mégis változatlan. Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálunk?

Ezt a kérdést és a hasztalan próbálkozásokat előzheti meg, ha ellátogatsz a Rubint Réka Szalonba, és szakemberekre bízod problémádat. Itt Te vagy a legfontosabb! Az első alkalom az állapotfelmérésről, beszélgetésről szól, ahol megbeszéljük egyéni étrendedet, illetve személyre szabott kezelésedet. Az ételek összeállításában dietetikus segít, és az update ételekről is bővebb felvilágosítást kapsz.

 

Fogytál már pihenve? Minden eredményes fogyás alapja a méregtelenítés, amit különböző masszázsokkal (mézes, lótusz stb.) egészítenek ki. Nincs más dolgod, mint kényelmesen elfeküdni és a gépekre bízni a szépülést. Heti két alkalom esetén, 1 hónap alatt minimum 5 kg feleslegtől szabadulhatsz meg, ami akár 5-7 centit jelenthet a kritikus testrészekről (derék, csípő, comb), vagyis legalább 1-2 ruhamérettel kell majd kisebbet vásárolnod.  A kúra lényege nem feltétlenül a fogyás, elsősorban az alakformáláson, illetve a bőrfeszesítésen van a hangsúly. Hiába a rendszeres mozgás a narancsbőr nem múlik el egyik pillanatról a másikra, kezelésekkel azonban hatékonyan megszüntethető.

Szalonjaink komplett szolgáltatást nyújtanak, amiből nem maradhat ki a kozmetika sem, hiszen arcunk ápoltsága ugyanolyan fontos, mint bármely testrészünké. Aranykezelés, hyarulonsavas arckezelés és számos olyan luxusnak számító eljárás van, amivel szebbé, fiatalosabbá varázsolukn elérhető áron.  Szakembereinken kívül Rubint Réka is segítségükre lesz, aki havonta fogadóórát tart, tanácsokkal lát el, segít megtalálni a harmóniát önmagunkkal.

 

Mára számtalan nő köszönheti Rékának, hogy sikerült elérnie az áhított testsúlyt, gyökeresen megváltoztatva életét. Ez persze nem csoda, hisz az edző maga is sokat tesz azért, hogy megőrizhesse fitt alakját: nem csak otthon főz a NorbiUpdate előírásai szerint, hanem mára már olyan pékséghálózat megnyitásába is belefogott, mely kifejezetten csak diétás nyalánkságokat árul a vevőknek. Látogass el a Rubint Réka Szalonba, és találjátok meg együtt a megoldást a problémás testrészeidre!

www.rubintrekaszalon.hu 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top