Alacsony vagy?

2009. 05. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A legfontosabbat nem szabad elfelejteni, de akár a végtelenségig is lehet ismételgetni, hogy minden de minden az arányokon múlik. A kiegyensúlyozott arányokkal rendelkező, 160 cm-es nő sokkal nyúlánkabbnak tűnhet, mint a magasabb, de aránytalan alkatú. Jó, elismerem, könnyebb dolgod lenne, ha legalább a 170 cm-t megütnéd, de kár ezen keseregni. A magasságodon a tudomány és a plasztikai sebészet mai álláspontja szerint nem tudsz változtatni.

Egy pici, formás nő mindig szexinek tűnik a férfiaknak, akik egyáltalán nem vágynak arra, hogy a női nem föléjük tornyosuljon. Öltözködéssel, hajviselettel olyan sokat hozzátehetsz arányaid kiegyenlítéséhez, oly jelentős centiket tehetsz magasságodhoz, hogy azt nem is hinnéd. Nézzük a főbb trükköket!

       Madonna 162 cm  Eva Longoria 157 cm   Kylie Minogue 153 cm

 Sok részlet egybevág azzal, amikor arról írtam, hogyan kell soványabbnak öltözni. A monokróm öltözködés, amikor az öltözékedben minden egyszínű, még a cipőd is, a legjobb optikai csalás magasságod érdekében. Nézd meg a divatbemutatókat, elámulsz, hány márka építi bele a kollekciójába ezt a csalafintaságot. Ha túl nagy az eltérés a felső és az alsó rész árnyalata között, az vízszintesen félbevágja a testedet, és még alacsonyabbnak látszol tőle.

A függőleges vonalak szintén nyújtanak. És itt nem csupán a csíkosról van szó, hanem szabásvonalakról, függőleges díszítésekről, egy hosszú láncról, vagy sálról, egy gombolásról, vagy mély dekoltázsról.

A cikk folytatását, és a többi trükköt elolvashatod a divat.hu oldalon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top