Lépj be a Túlvilág kapuján!

2009. 05. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Újdonság a Park életében az  Anyós reptető nevű játék is, amelynél  egy nagy kalapács lecsapásával (biztonságosan) 8 m-re a levegőbe lehet repíteni bárkit. A régi Viharvasút is nagy átalakításokon megy keresztül. Várhatóan május elején kerül átadásra a horrorisztikus elemekkel bővelkedő üzem, amely akkor már „Túlvilág kapuja” néven vár minden kedves Látogatót.

A Gyroscope játékkal bárki megtapasztalhatja a vadászpilóták egyik kiképzési formáját.  Mindezek mellett megtalálhatóak a Park műemléki játékai is (Hullámvasút, Barlangvasút, Körhinta), amelyeket a Látogatók továbbra is óriási érdeklődéssel fogadnak. A számos újdonság mellett a Budapesti Vidámpark üzemeinek tárháza 44-re bővült. 

 

Ezeken túlmenően május 1-től augusztus 31-ig – a régi gyerekkert helyét - 2 óriáslégvár, társasjáték, valamint mini golf játék tölti be. Érdemes barátokkal, családdal, vagy akár szervezett formában is ellátogatni a Budapesti Vidámparkba, hogy megismerkedjenek az új Dzsungel Meseparkkal, és kipróbálják az újdonságokat.

A Budapesti Vidámpark igyekszik minden évben megújulni, korszerű, élvezetes játékaival kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztatni, és természetesen hozzájárulni Magyarország és Budapest presztízsének növeléséhez.

www.vidampark.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top