Húsvéti rántott hús

2009. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: Bármilyen hús, amiből rántott húst készíthetünk /karaj, csirkemell, pulykamell/.

Ha jó nagy a szelet akkor majd összehajtjuk, ha kisebb akkor kettőt teszünk majd egymásra. Kikloffoljuk, besózzuk. A megsózott húsra vékony szelet füstölt sonkát és főtt tojás karikákat teszünk, ráhajtjuk a hús másik felét, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Babati Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top