Itt a lehetőség, hogy Depardieu színésztársa legyél!

2011. 04. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Magyarországon forgat júniusban Gérard Depardieu és Catherine Deneuve. Az Asterix és Obelix sorozat új részének néhány jelenetét a komáromi Monostori Erődben veszik fel, és ehhez 800 statisztára lesz szükségük, akiket persze a helyi lakosságból verbuválnak össze.

Kovács Balázs, a projektet irányító ügynökség statisztaszervezője elmondta: „A komáromi Monostori Erőd már bevált forgatási helyszín, s kiválóan alkalmas egy mókás rögbimérkőzés felvételéhez az Asterix-filmben. Az sem titok, hogy ehhez mintegy 800 statisztára van szükségünk, így a jelentkezők óriási eséllyel pályáznak a statisztaszerepre. Mindenképp helyi emberekre számítunk.”

Bár az első válogatás már lezajlott, akik lemaradtak róla, ne bánkódjanak: interneten is lehet jelentkezni a feladatra a Cast & Crowd ügynökség honlapján. Április végén hívják vissza a szereplőket, májusban pedig a ruhapróbák jönnek.

 Fotó: Google  

A forgatás miatt az Obelixet alakító Depardieu (62) és az angol királynő szerepébe bújó Deneuve (67) is Magyarországra költözik néhány hétre. A két világsztár nem most dolgozik együtt, sőt kifejezetten összeszokott párost alkot: a tavaly debütált Potiche című filmben például nagy sikert arattak diszkótáncos jelenetükkel.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top