IV. TerraPlaza Budapest

2011. 02. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A TerraPlaza Budapest egy egzotikus állattartást fókuszba helyező expó, fő irányvonalai a terrarisztika és az akvarisztika. A szervezők célja, hogy egy színvonalas expó keretében Magyarországon is elérhető közelségbe helyezzék az egzotikus állattartást, a hozzá kapcsolódó hobbi minden részletével és tudásanyagával.

A helyszín változatlan, ismét a XI. kerületi ELTE déli tömbje ad otthont a rendezvénynek. Az ország legnevesebb tenyésztői, kereskedői, növényes cégei, illetve kellékesek, dekorációs boltok, akvárium-terrárium gyártó hazai, illetve külföldi nagykereskedések is képviseltetik magukat. Az élőlények széles skáláját felvonultató választék, az apró gekkóktól a különféle színekben pompázó nagytestű hüllőkön keresztül a madárpókok, teknősök, édesvízi-tengeri halak és édesvízi garnélák palettáját gazdagító sorban mindenki találhat számára érdekes állatokat.

A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel: 4-6-os villamossal (Petőfihíd - budai hídfő), 103-as busszal (Pázmány Péter sétány). Illetve közúton is könnyen elérhető (10 perc az M0-s M6-os levezető szakaszától), helyszíni parkolási lehetőséggel. GPS koordináták: Szélesség = 47°28'19.86"é; Hosszúság = 19° 3'42.19"K)

Jegyárak:

Felnőtt: 950 HUF

Diák/nyugdíjas: 800 HUF

Előjelentkezéssel: 700 HUF

6 éves kor alatt ingyenes!

Időpont: 2011. február 13.

Helyszín: ELTE TTK déli tömb, Budapest, 1117 Pázmány Péter sétány 1/C.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top