Jolie és Pitt hamarosan szakítanak!

2010. 12. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A híres pszichiáter, Dr. Drew Pinksy szerint előre látható, hogy mi lesz Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatából. A doktor atomháború méretű szakítást jósol az irigyelt párnak.

Dr. Drew, a Celebrity Rehab, vagyis a különböző függőségekkel küzdő sztárok valóság show-jának sztár pszichiátere azt állítja, Jolie korábbi heroinfüggősége még nagy problémákat okozhat a kapcsolatában. Nem létezik ugyanis olyan, hogy "Heroinfüggő voltam." A múlt idő ebben a helyzetben nem létezik, a függőség életre szóló bőrönd, amit cipelnünk kell. „Én csak egy nőt látok, aki abbahagyta a heroinozást bizonytalan időre.” – mondja, majd azt is hozzáfűzi, hogy ez az állapot krónikus, tehát nem gyógyítható.

Jolie sosem titkolta, hogy régen nem volt éppen szent életű. Egy 1998-as interjúban vallotta be: "Majdnem minden drogot kipróbáltam, amit csak lehetséges. Koksz, heroin, extasy, LSD, minden volt... Ezek a drogok rendkívül veszélyesek, ha nem tudod kezelni őket. Én feladtam ezt az életmódot örökre."

Dr. Drew szerint Brad Pitt volt feleségéhez való hozzáállása is aggodalomra adhat okot. Az orvos véleménye szerint Brad több esetben is Jen számára megalázóan nyilatkozott a nőről, ez pedig sok mindet elárul arról, hogyan viselkedne egy hasonló helyzetben Jolie-val: "És akkor vegyünk egy ilyen ingatag kapcsolatot, mint amilyen Bradé és Angelináé" - mondja Drew. "Rengeteg szőnyeg alá söpört, megoldatlan probléma lehet kettejük között, melyek a kapcsolatuk szempontjából végzetesek lehetnek. Előbb vagy utóbb, de a bomba robbanni fog, és mindent elpusztít maga körül.

Az 52 éves pszichiáter egyébként nagy sztárnak és sikeres szakembernek számít Amerikában. Ő a házigazdája a nagy érdeklődés övezte Sex and Rehab Loveline című műsornak, a Celebrity Rehab legújabb évadában pedig Tiger Wood egykori szeretőjét igyekszik majd megszabadítani szexfüggőségétől, valamint a szupermodell Janice Dickinson fájdalomcsillapító-függőségét is kezelésbe veszi.

Feszült figyelemmel várjuk: vajon 2011 meghozza-e az orvos által várt eredményeket!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top