Jön az idei Viva Comet!

2011. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Cometről beszélünk először az üvöltöző tinik, a profi látvány és a ruhák felvonultatása jut eszembe. A minden évben megrendezett divat- és díjátadó gálán nemcsak a legújabb sztárpletykákról értesülhetünk, hanem a legújabb trendek is felvonulnak.

Egy oda nem illő masni, egy túl habos ruhaköltemény még napok múltán is rosszindulatra ad okot, ezért minden sztár stylisttal vagy nélküle a számára remélhetőleg legelőnyesebb ruhába bújuk. Hetekkel a díjkiosztó előtt már elindulnak a találgatások, ki melyik tervező ruháját viseli majd. Múlt évben Makány Márta darabjai arattak nagy sikert, aki évek óta tervez a popszakma üdvöskéinek.

 Kiszel Tünde és Lakatos Márk a 2010-es Viva Cometen  

Emlékeztek még Lakatos Márk meglepő gladiátor szettjére vagy Tóth Gabi fetish ruhájára? A Comet szélsőségektől sem mentes, de az egyre növő VIP részleg és a sztárok sokasága megadja az alkalmat arra, hogy mindenki egyedit és feltűnőt viseljen ezen az eseményen. Itt jól megfér egymás mellett a Cavalli koktélruha és a szakadt farmer. Ennek az estének a szépsége talán az öltözékek sokszínűségében is rejlik.

Előző évekből talán Debreczeni Zitát tudnám kiemelni, aki mindig stílusosan lép a vörös szőnyegre. Tóth Gabi extrém kinézetével hivja fel a figyelmet magára, természetesen az Anti Fitness Club, a BNF és a Unique is hozza a színvonalat az öltözködés terén. Negatív példákat nem emlitenék, de azt mindenképpen elmondom, hogy aki itt hibázik, az talán utoljára teszi, hiszen egy rosszul megválasztott ruhával akár a magyar zene világából is ki tudja írni magát az illető.

 Az Anti Fitness Club fellépése  

Izgatottan várjuk a pénteket, ahol ismét felvonulnak a zene- és a divat diktátorai.

 Rami a Cometen 2010-ben  

Képek: VivaTV (2010 Viva Comet)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top