Elzárják a vizet a Hooligans sztárjánál!

2011. 06. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ördög „Csipa” Tibor, a Hooligans énekese kiverte a biztosítékot szomszédjainál, ugyanis közel egy éve nem fizet közös költséget a lakóhelyéül szolgáló harmadik kerületi társasházban. Tartozása közel negyedmillió forintra rúg, így hamarosan már tényleg csak az izzadtságban úszhat a sztár, ugyanis a vízhálózatról lekapcsolják.

„Felháborodtunk rajta, hogy a „művész úr" itt lakik a barátnőjével, jól érzik magukat, mi meg fizetjük helyette a számlát. Ugyanis a ház költségeit akkor is ki kell fizetni a szolgáltatóknak, ha az egyik lakó nem egyenlíti ki a közös költséget” – árulta el a Blikknek egy feldúlt lakótárs.

Mivel az információk szerint a közös képviselő már számtalanszor felhívta Csipa figyelmét a kiegyenlítetlen számlákra, végső és drasztikus elhatározásra jutottak, elzárják az énekes lakásában a vizet. Miután a zenész megtudta a döntést, sőt arról is értesült, hogy tartozásából országra szóló szenzáció lett, felháborodott szitokzápor közepette adta hírül a lakóknak véleményét.

A Blikknek Csipa nem tagadta, hogy adós a közös költséggel, de állítása szerint már rendezte is azt. A lapnak elárulta, hogy szerinte a lakók fújják fel a dolgot. Mostmár mindenki megnyugodhat, a pénzt elutalta.

Kép forrása: hooligansweb.hu / Szalay Mona



Szerző

donna.hu



Scroll to Top