Hozzávalók a tésztához: 50 dkg liszt, 15 dkg zsír, 2db tojás, 4 ek. méz, fél cs. sütőpor, kevés tej. Krémhez: 7 dl tej, 2 cs. pudingpor, 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 2 ek. kakaó, 10 zselés cukor, fél dl rum. Barna krém közé: kb. 30 dkg babapiskóta, fél dl rum. Tetejére: 10 dkg ét. tortabevonó, 3 ek. étolaj. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 3 lapot sütünk belőle. A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük, hozzáadjuk a habosra kevert margarinos porcukrot. A krémet két részre osztjuk. Az egyikbe kakaóport, a másikba zselés cukrot aprítunk és rumot keverünk. Az alsó lapot megkenjük a barna krém felével, befedjük a rumba forgatott babapiskótákkal, majd rákenjük a barna krém másik felét. Ezután rátesszük a következő lapot, erre a zselés krém kerül, majd a harmadik lap. A tetejét csokoládémázzal öntjük le.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Komócsin Katalinnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.