Két y meg egy x

2009. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A férfiak gyakran fantáziálnak arról, hogy majd ők, mint nagy és erős hímek elbánnak két nővel is. Könnyű azt mondani, de csinálni már korántsem. Nos, a nő is gyakran fantáziálhat két férfiról, akik csak az ő kívánságait lesik és készen állnak, hogy a mennybe repítsék. Bár az életben mindez korántsem ilyen egyszerű.

Szép álmok, és nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, szinte minden nő fejében megfordulnak ilyen erotikus huncutságok. Csak nagyon más álmodozni, képzelegni – és más a valóság.

Már a szervezésnél elakadhat a dolog. Mert például hol találsz két, erre a feladatra vállalkozó férfit? Két férfi, aki elmenne veled egy éjszakára, csak úgy hármasban, nem biztos, hogy minden szórakozóhelyen terem. Nem mehetsz oda a haverodhoz, kollégádhoz, szomszédodhoz, hogy veled meg a pasiddal kellene ágyba bújni – hisz nem tudhatod mi sül ki a dologból. Eleve nem lehet valakit egy szexuális igény bejelentésével letámadni, pláne ilyen fura elképzeléssel! És ha ha nemet mond? Jön a szégyenkezés és a pirulás, hogy te milyen perverz vagy.

Egy ismerősöm – ma már negyvenes háromgyermekes anyuka – például ugyancsak pórul járt, amikor ifjonti korában úgy gondolta, hogy ki szeretné próbálni a hármas felállást. Kedvesével nem is volt gond, ő vállalta, de aztán heteken keresztül tanakodtak azon, hogy ki legyen a másik férfi. Ismerősöm szerint ez volt a legjobb az egészben: nap nap után szexuális lázban égtek, hiszen ahogy végigbeszélték újra és újra a lehetőségeket, a vágy hatalmukba kerítette őket, és úgy hancúroztak kettesben, mint soha azelőtt. Végül kijelölték az adott személyt – a lány barátjának egy barátját, aki elég szabad erkölcsű, szívesen kujtorog lányok után, de megbízható, és nem fogja világgá kürtölni, hogy mire kérték fel.

Elhívták egy sörre, majd egy konyakot is beléerőltettek, és végül nyílegyenesen nekiszegezte a fiú a kérdést: szeretnéd meg…ni a barátnőmet? Döbbent csend… Aztán elmagyarázták, hogy miről van szó. A jövevény beleegyezett, de volt egy kikötése: előbb kettesben szeretne együtt lenni a lánnyal, és csak utána… A lány rábólintott – na ja, ő is elfogyasztott pár pohár konyakot –, és azonnal nyélbe is ütötték a dolgot. A barát iszogatott tovább, míg a harmadiknak választott és a lány elvonultak.

Mi lett az egészből? Végül semmi. Még az előjátéknál tartottak, amikor a lány rájött, hogy ezzel a pasival egyszerűen nem akar ágyba bújni. Visszakozni nem lehetett – miért nem? kérdeztem én ismerősömet, de erre nem igazán tudott felelni –, szóval kettesben megtörtént az a bizonyos dolog, ami végül az „uncsi” és „idegesítő” jelzőket kapta, amikor a lány kedvese érdeklődött az események után. És többé nem merült fel, hogy hármasban szeretkezzenek.

De tételezzük fel, hogy nem gond találni két megfelelő alakot, akkor jön a következő gond: fontos a zavartalan helyszín megtalálása. A szülők házában mégsem mutatna olyan jól, ha két sráccal vonulnál el, és valószínűleg a gyerekeid is furcsán néznének, ha apuci és a bácsi együtt mennek fel veled a szobádba. Sőt azzal a tudattal, hogy valaki tudja, hogy mi fog történi, kevésbé tudsz ellazulni és folyton stresszeled majd magad. Szóval mindenképp egy nyugis hely kell.

Na és persze alkohol. Feszültségoldó, megnyugtató és bátorító. Ellazulsz, és így kevésbé fogsz hallgatni az agyadra, ami valószínűleg visít a fejedben és érveket sorakoztat fel amellett, hogy ez mennyire nem normális. Szóval, ha az agyad kilőve és a srácok is ellazulnak, lassan azon kapod magad, hogy az ajkad az egyik pasi ajkára tapad. Ez még egészen egyszerű, de ezek után jön a kalamajka.

Egyrészt nagyon magabiztosnak kell látszanod. Az egész miattad van, rólad szól, ha nem bírod a sok figyelmet, inkább bele se menj az ilyen helyzetekbe. Ha mégis ez minden vágyad, hogy két férfi kényeztessen, akkor irányítanod kell őket. Persze nem mint a katonákat, hogy menj ide, tedd oda. Másrészt meg kell találnod az összhangot velük. Egy pasival sem könnyű, hát még kettővel! A kezdeti pirulások és zavarba ejtő mozdulatok miatt lehetnek koccanások fejjel, lábbal, keveredhettek, hogy kinek melyik testrésze épp kinek a tesztrésze alatt van. Ha sikerül kibogozódni és jót nevetni már félig nyert ügyed van.

A meghitt világítás vagy a teljes sötétség esetleg a nappali világosság mellett döntesz? A pasik szeretik nézni a nőket, a lányok inkább burkolóznak kellemes félhomályba. Két pasi meg még inkább a fényre vágyik. Mint a bogarak. Köröznek körülötted, hogy szépen megvizsgáljanak aztán becsapódnak. Az aktus maga többféleképen történhet, határt csak a fantáziád szab…

A testi dolgok valahogy csak lezajlanak, de vajon mi történik ilyenkor a lelkek mélyén? Például ott van a két, egymást méregető hím: kinek nagyobb, kinek vastagabb, ki bírja tovább? És vajon képesek kizárni egymást a gondolataikból és csak veled foglalkozni? Azt mégse várhatod el, hogy egymáshoz érjenek. A férfiak a saját nemükhöz nem igazán vonzódnak úgy, mint a lányok. Sokkal kevesebb az a férfi, aki minden viszolygás nélkül hozzáér egy másik meztelen férfihoz, mint nő nőhöz. Ha már összeér bármelyik testrészük meztelenül, egyből beijednek: Te jó ég, nem vagyok én homokos!

És mit gondolhat egy szerelmes férfi, ha asszonyát más karjában látja? Lehet, hogy izgatónak tűnik ez elméletben, ám gyakorlatban…

Te pedig ki tudnád kapcsolni az agyadat egy ilyen helyzetben? Képes lennél ellazulni, miközben minden olyan erőltetett, szerencsétlenkedő, ügyetlen, és főleg problémás?

Biztos vannak hölgyek és urak, akiknek mindez már rutin, mert kipróbálták és így szeretik csinálni. De a nők többsége számára feltehetően nem ez az igazi szex – mint ahogy a cikkből is kiderül, eme írás szerzője sem próbálta, és nem is nagyon akarja kipróbálni egyelőre a hármas felállást. Mert nem csak a gyakorlati nehézségektől félek, hanem főleg attól, hogy a szeretkezés intimitása és lényege vész el, ha bekerül az ágyba egy harmadik fél… Így marad az álmodozás és a képzelet.

Kapcsolódó anyagok:

$$3211$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top