Köröm-öröm

2009. 10. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

 

 

Színorgia

Gondoltad volna, hogy a szivárvány minden színében pompázó lakkok, nemcsak szépségápolási kellékként hasznosíthatóak? Bizony! A manapság kapható árnyalatválaszték megengedi, hogy a ruhád színével harmonizáló tónust válassz, ami akár kiegészítője is lehet a szettednek. A fekete buliba, a piros randira a pasztellszínek pedig munkába a legjobbak! 

   

Körömkütyük

Körömdíszek a legjavából: a japánok ezt is gigantikus méretűre nagyították mit sem törődve azzal, hogy kényelmes-e vagy sem. Ragasztják, biggyesztik a legkülönfélébb egy legextravagánsabb motívumokat, figurákat az ujjuk hegyére, és cseppet sem érdekli őket, hogy beleakad-e valamibe a következő ruhaváltáskor.

 

Műanyag világba zárva

A műköröm fura egy dolog… olyasmi mintha szilikon mell csak sokkal többen használják. Ha bekukkantunk a kifutók világába, melyik modellnek van műkörme? Mű ide mű oda- mi a természetes dolgokra szavazunk! 

Körömlakkok, - díszek és - matricák oda egy biztos: mi nők gyakran visszamegyünk a gyerekkorunkba és apró- cseprő kütyükkel próbáljuk kényeztetni magunkat.

Fontos azonban, hogy nem kell mindig a legújabb trendeket követni, az a lényeg, hogy körmeid ápoltak és egészségesek legyenek. Lehet diszkrét lakk vagy feltűnő neonszín mindegy, de, ha már kicsit sérült réteg, akkor ideje megválni tőle!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top