Kos szülött Mérleg aszcendenssel

2010. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kicsit nehéz a természeted, mert a két jegy az Állatövön pontosan szemben áll egymással, az érzelem és értelem között problémák adódnak. Becsvágyó vagy, sikereket akarsz elérni, valami pozíciót, ugyanakkor nagyon fontos neked, hogy az emberek szeressenek. Mindig úgy közeledsz mások felé, mintha szükséged lenne a támogatásukra és irányításukra. Mintha szükséged lenne egy valakire, vagy a tömeg szeretetére.

Erősen függetlenségre vágyó természeted ellenére, furcsa módon szeretnél függeni másoktól, s gyorsan elveszíted egyensúlyodat, ha hiányzik környezetedből a feléd irányuló együttérzés, vagy hűvösen, esetleg kemény szavakkal bánnak veled, vagy nem ismernek el téged. Ez kiváltképp furcsának tűnhet, hiszen valójában téged nem nagyon érdekelnek mások érzései, véleménye, kívánságai, főleg akkor nem, ha valamit a fejedbe veszel. Tántoríthatatlanul kívánsz menni a saját utadon, ha lehetséges, senkire sem szeretnél tekintettel lenni, képes vagy akár mindent félrerúgni az utadból. S ha ezt valaki esetleg a szemedre veti, nagyon megzavarodhatsz. Inkább való neked a szabad szellemi vagy művészi, mintsem az irányítással járó vagy végrehajtói pálya. Nem nagyon szeretsz egy dologra sokáig koncentrálni, mert szívesebben álmodozol. Viszont mások előtt mégis tudod mutatni, hogy rettenetesen odafigyelsz a dolgokra, sőt mindig tudod azt a látszatot kelteni, mintha állandóan csak dolgoznál, amikor gondolataid hét mérföldön is túl vannak. Ha már megtanultál valamire nagyon koncentrálni, akkor az lesz a baj, hogy nem fogod tudni, mihez is kezdj vele. Meg kellene tanulnod, hogy saját problémáidat kizárólag te tudod megoldani, ne várd sem más emberek, sem a környezeted segítségét ehhez, mert addig, amíg más emberektől várod a megoldásokat, számítasz azok megértésére és vezetésére, ők úgy érzik, hogy a nyakukba varrod magad, és így hiába vesztegeted energiáidat. Sikereidnek legbiztosabb garanciája az, ha mindkét lábbal mindig a földön állsz. Próbáld megismerni önmagad, tanulj meg ez ügyben elvonatkoztatni, és határozd meg reálisan és konstruktívan a kapcsolatodat a környezeteddel és a világgal. A romantikusságod sokszor megakadályoz abban, hogy a legmagasabb fokra fejlődj, és sokszor a szétszórtság összezavarhatja értelmedet. Legjobb, ha "kiszállsz" a rózsaszín felhőből, amennyire ez lehetséges.

Idejekorán kell rendezned szerelmi életedet is, nem kellene túldramatizálnod, mert különben életed állandó dráma lesz, melyben természetesen mindig te leszel a főszereplő, ehelyett kevés intellektuális tréninggel hatalmas alkotókészséget fejleszthetsz ki magadban. Bár nagyon szereted a művészet minden ágát, mégis sokkal nagyobb sikered lehetne anyagiasabb területeken, mint pl. az üzleti életben, ahol nagyszerű dolgokat találhatsz ki és valósíthatsz meg. Próbálj meg ragaszkodni a tényekhez, a nagy álmok jönnek maguktól is.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top