Kos szülött Nyilas aszcendenssel

2010. 04. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor szenvedélyes vagy és vakmerő, mindig a pillanatnak élsz. Nagy életvidámságodnak és barátkozó természetednek köszönhetően szívesen tartózkodnak az emberek a társaságodban.

Szeretteid felé irányuló őszinte szívélyességed és játékos rajongásod azonban egy pillanat alatt elillanhat, ha valaki megpróbál túl erősen korlátok közé szorítani.

Az utazás igazán felvillanyoz. Ha üdülni mégy, egészen biztosan nem kerül el egy viharos románc.

Sajnos szókimondásod nem ismer határokat. Ennek következtében nagyon könnyen elveszítheted a barátaidat, de szerencsére ők mindig tudják, hogy nem akartad megsérteni őket.

Ne szórd szét túlságosan az energiáidat! Ha túl sokat vállalsz, előfordulhat, hogy cserbenhagysz valakit, talán éppen saját magadat.

Könnyen tudsz bizalmat és lelkesedést ébreszteni az emberekben, így szívesen elvégzik helyetted a piszkos munkát, átengedve ezzel téged a nem mindennapi, nagyszerű elgondolásaid megtervezésének.

Nem félsz semmitől, és mindig kiállsz azok mellett, akik szerinted igazságtalanság áldozatai lettek.

Mindig a nyomodban jár a szerencse, ami megóv a bajoktól. Ez azonban sokszor csak egy hajszálon múlik, ezt te is érzed, ugye?

Hihetetlen életerőd van, akár a munkát, akár a játékot vesszük alapul. Ha valaki veled lehet, igazán felüdülhet.

Nem szereted a korlátokat, viszont a társkapcsolatokban vannak bizonyos szabályok, amiketneked is el kell fogadnod, különben ez a terület nemműködhetigazán az életedben.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top